Universal sports harness for phone, camera, GoPro MC-445 cameras

15,99 €

Põhiinfo

Sportsharjutus Macleani telefonile, universaalne, telefonile, kaamerale, GoPro kaameratele ja teistele, MC-445 Harjutus võimaldab teil kinnitada GoPro kaamera või telefoni rinnale. Neid saavad kasutada nii naised kui mehed, väikese kehaehitusega inim

Sportsharjutus Macleani telefonile, universaalne, telefonile, kaamerale, GoPro kaameratele ja teistele, MC-445

Harjutus võimaldab teil kinnitada GoPro kaamera või telefoni rinnale. Neid saavad kasutada nii naised kui mehed, väikese kehaehitusega inimesed ja hästi treenitud inimesed. Kõik see tänu laiale reguleerimisvõimaluste valikule ja kinnitusrihmade kõrgele paindlikkusele. Harjutused on valmistatud kvaliteetsest plastikust ja paindlikust kummist, mis tagab nende väga kõrge kvaliteedi ja ergonoomika. Suurepärane lahendus inimestele, kes otsivad asendust rinnaharjutusele.

Sisseehitatud peegel hõlbustab enda asetamist kaamera kaadrisse, nii et teie materjalid on alati kõrge kvaliteediga. Hoidik on ühilduv telefonidega, mille laius on 75 mm kuni 100 mm ja kõrgus 140 kuni 180 mm ning sisseehitatud spetsiaalne lukustussüsteem tagab, et teie nutitelefon on stabiilselt hoidikul kinnitatud. Harjutusel on pikkuse reguleerimise pandlad, nii et saate selle pikkust oma keha kuju järgi reguleerida. Salvestamise mugavus Harjutused, mis võimaldavad nutitelefoni, kaamera, GoPro kaamera ja muude seadmete kinnitamist rinnale, on ideaalne lahendus aktiivsetele inimestele, kes vajavad lahendust, mis võimaldab neil salvestada oma sporditegevusi ilma seadet käes hoidmata või kinnitamata seda kiivri külge. Suur reguleerimisvõimaluste valik, väikesed mõõtmed ja tagasihoidlik kaal tähendavad, et iga kasutaja ei tunne isegi, et neil on seadmega paigaldatud harjutus.


Compatible with Fits phones with dimensions: - width: 7.5 - 10 cm - height: 14 - 18 cm
Accessories included Sports harness for GoPro cameras Maclean MC-445 Phone holder User manual
Color Black
Other features Chest attachment for mounting a camera or phone Compatible with smartphones, GoPro cameras and more Shock resistant Universal size Wide range of strap adjustments Adjusting the angle of inclination High comfort of use Supports phones with a width of 7.5 t

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.3 kg
Pakendi laius
17 cm
Pakendi kõrgus
29 cm
Pakendi pikkus
7.5 cm

Toote koodid

EAN
5902211129608
Tootja kood
AJMCLWMACLMC445

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge