EZVIZ BC1c 4K Standalone Smart Home Battery Camera

199,99 €

Järelmaksuga ostes alates 6,82 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Täiustatud kaitse ja 4K pilt EZVIZ BC1c 4K kaamera tagab kõrgekvaliteedilise 4K pildikvaliteedi, võimaldades näha isegi kõige väiksemaid detaile. Sellel on AI-põhine inimeste ja sõidukite tuvastus, mis aitab vältida valehäireid ja tagab, et sa saad a

Täiustatud kaitse ja 4K pilt
EZVIZ BC1c 4K kaamera tagab kõrgekvaliteedilise 4K pildikvaliteedi, võimaldades näha isegi kõige väiksemaid detaile. Sellel on AI-põhine inimeste ja sõidukite tuvastus, mis aitab vältida valehäireid ja tagab, et sa saad ainult olulist teavet.


Kuni 180 päeva aku tööiga ja päikeseenergia tugi
10,400 mAh aku võimaldab kaameral töötada kuni 180 päeva ühe laadimisega. Veelgi enam, kaamera toetab EZVIZ päikesepaneele, mis tagavad pideva energia ja katkematu jälgimise.


Värviline öövaatlus ja aktiivne kaitse
Kaamera F1.6 ava ja sisseehitatud prožektorid tagavad selge ja värvilise öövaatluse. Aktiivse kaitse funktsiooniga kaamera käivitab sissetungija tuvastamisel sireeni ja vilgutab tulesid, hoiatades soovimatuid külalisi.


Lihtne paigaldamine ja kasutamine
BC1c 4K kaamera paigaldamine ei nõua erilisi oskusi. Seda saab hõlpsasti kinnitada metallpinnale magnetilise alusega või paigaldada seinale, katuse alla või postile kaasasoleva kruvipõhja ja kronsteiniga.


Mitmekülgsed salvestusvõimalused
Kaamera toetab kuni 512 GB microSD-kaarti ja EZVIZ CloudPlay pilvesalvestust, pakkudes paindlikke salvestusvõimalusi ja turvalist videote säilitamist.


Integreeritud mikrofon Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
WiFi Wi-Fi 6 (ax)
Toide USB-C
Värv Tumehall
USB-A Ei
USB-C Jah
Kaitseaste IP65
Toetab mälukaarte Micro-SD
Seadistamine rakenduse abil Jah
Integreeritud kõlar Jah
Integreeritud valgustus Jah
Inimese tuvastus Jah
Liikumise tuvastamine Jah
Kahesuunaline kõne Jah
Pimedas nägemine Jah
Otsepilt Jah
Päiksepaneeli tugi Jah
Kaamera tüüp Välikaamera
Tootja EZVIZ
Bluetooth Jah

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.67 kg

Toote koodid

EAN
6941545631752
Tootja kood
CS-BC1C-4K

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge