Alfa Forni Moderno 2 Pizze Wood red

2 549 €

Järelmaksuga ostes alates 86,88 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Alfa Forni Moderno 2 Pizzas Wood Antique Red Disainitud välitingimustes kasutatav pitsaahi, millel on erakordne jõudlus, et täiustada teie välitingimustes toiduvalmistamise kogemust Omadused: Pitsade arv: 2 Leiva suurus: 2 kg Maksimaalne temperatuur

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Alfa Forni Moderno 2 Pizzas Wood Antique Red

Disainitud välitingimustes kasutatav pitsaahi, millel on erakordne jõudlus, et täiustada teie välitingimustes toiduvalmistamise kogemust

Omadused:

  • Pitsade arv: 2
  • Leiva suurus: 2 kg
  • Maksimaalne temperatuur: 500 °C
  • Toiduvalmistamise pindala: 60 x 50 cm
  • Kaal: 79 kg
  • Energiavarustus: Puit
  • Inimeste arv: 1 kuni 18

Funktsionaalne disain ja tähelepanu detailidele koos Alfa parima tehnoloogiaga muudavad ahju "2 Pitsat" toiduvalmistamise seadme erakordse jõudlusega, täiuslikult sobivaks kõige kaasaegsematele välitingimustele.

Selle kompaktne suurus ja kasutusmugavus muudavad selle ideaalseks isegi siis, kui teil on rõdul, terrassil või aias vähe ruumi, kuid soovite siiski täielikult nautida välitingimustes toiduvalmistamise kogemust.

Ahi "2 Pitsat" soojeneb kiiresti ja on kohe kasutamiseks valmis. Seega saate valmistada mitmesuguseid retsepte ja üllatada oma sõpru pitsaga, mis on sama hea kui pizzerias.

Roostevabast terasest korpus ja keraamiline kiudisoleerimine koos tulekindla lauaplaadiga tagavad kõrge toiduvalmistamise jõudluse ja täiuslikud tulemused igal korral.

Alfa Heat Genius tehnoloogia

Et aidata teil kodus küpsetada pitsat, mis on sama hea kui teie lemmikrestoranis, on Alfa teadlased välja töötanud innovaatilise Heat Genius tehnoloogia. See võimaldab kattel küpseda ühel temperatuuril ja taignal teisel temperatuuril, nii et iga pitsa on alati lõhnav ja hästi küpsetatud.

Seda seetõttu, et soojus vabaneb aeglaselt tulekindlast kivist ja kiirgub ühtlaselt üle kumerate ahju seinte.

Tulemuseks on see, et katted küpsevad kiiremini ja eraldavad osa niiskusest. Tainas muutub krõbedaks ilma põletamata, säilitades täiusliku tasakaalu.

Pitsa küpsetamine pole kunagi olnud lihtsam: valmistage tainas, katke see oma valitud kattetega ja ALFA ahjude Heat Genius tehnoloogia tagab, et pitsa on alati täiuslik!


Type Pizza Oven
Material Grill Surface Stone
Colour Red
Dimensions (cm) 70 x 50

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
79 kg
Pakendi laius
1015 cm
Pakendi kõrgus
68.5 cm
Pakendi pikkus
86 cm

Toote koodid

EAN
8056471416538
Tootja kood
FXMD-2P-LROA

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge