LULILO Ajlo türkiissinine laste vildist tasakaalulaud

Ostukorvis rakendub
400€ lisaallahindlus
37,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,14 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Puidust tasakaalulaud vildiga. Ideaalne lastele ja täiskasvanutele. Võib olla mänguasjaks, kiigelaud, jalatsi või treeningvahendiks. Vilt kaitseb põrandat kriimustuste eest. Materjal: lehisvineer. Maksimaalne koormus: kuni 200kg. Mõõtmed: 82x30x2cm.

.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


VILDIGA TASAKAALUSTAV LAUD

Harjuta ja lõbutsege samal ajal!

Lihtne ja kergesti kasutatav mänguasi võib pakkuda palju rõõmu!

Tasakaalustatav laud on suurepärane toode nii lastele kui ka täiskasvanutele! Igaüks leiab oma viisi, kuidas lõbutseda.

Maria Montessori poolt välja töötatud põhimõtete kohaselt on mänguasi seda lihtsam, mida paremini mõjutab see lapse arengut! Pole kahtlustki, et tasakaalulaud vastab sellele ideaalselt!

Laual on mitmeid kasulikke funktsioone! Lisaks sellele, et see on suurepärane mänguasi ja äärmiselt kaasahaarav treeningvahend, võib see muu hulgas olla ka joptas, millel väikelaps saab seista, et jõuda üles. Samuti täiendab see ideaalselt väikeste väikelaste võidusõidurada, kui selle marsruuti läbitakse nii üleval kui ka allpool lauda!

Ja kui teie väike laps saab mängimisest väsinud, siis pange lihtsalt lauale pikali ja see muutub koheselt kiigelaudaks, pakkudes mugavat ja mõnusat puhkust!

Tasakaalulauda kõige olulisem funktsioon on see, et seda saab kasutada tasakaalu treenimiseks! See mõjub suurepäraselt oma keha kontrollimisele, mis on kasulik nii arengueas olevatele lastele kui ka täiskasvanutele!

Kõige nooremate puhul tulevad harjutused kasuks motoorsele koordinatsioonile, annavad täpsema arusaama keha kontrollimisest ning aitavad kaasa ka liigeste ja lihaste õigele arengule!

Liikumine on äärmiselt oluline ka täiskasvanutele! Harjutused tasakaalulaual aitavad tegeleda regulaarse kehalise aktiivsusega, hoolitseda kaalu ja liigeste tugevuse eest!

Laua loomiseks on kasutatud tugevat puitu, mis on professionaalselt ja hoolikalt töödeldud. Tasakaalulauda kõik pinnad on hoolikalt lihvitud, välistades killustiku tekkimise ohu!

Laua alumise poole katmine vastupidava vildiga aitab kaitsta ka teie õrna põrandat kriimustuste eest, samuti muudab laua kasutamise mugavamaks, kuna see ei libise!

Piisava vastupidavuse ja vastupidavuse tagamiseks on toode töödeldud inimesele ohutu õliga, mis vastab kõigile nõutavatele standarditele.

Puidu kasutamine on suurepärane lahendus inimestele, kes hindavad keskkonda ja loodushoidmist. Võrreldes plastist valmistatud toodetega jätab see palju väiksema süsiniku jalajälje. See ei võimalda teie lapsel mitte ainult mängida huvitava ja ilusa mänguasjaga, vaid võimaldab tal ka tulevikus puutumatult loodust nautida!

Tehnilised andmed:

  • Materjal: lehisvineer
  • Maksimaalne kasutajakaal: 200kg
  • Laua mõõtmed: 82cm x 30cm x 2cm
  • Pakendi mõõtmed: 85cm x 31cm x 3cm

Toode on pakitud papist pakendisse.

Toote koodid

EAN
5903039751859

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge