12-ühes professionaalne hoolduskomplekt vinüülimängijatele

127,99 €

Järelmaksuga ostes alates 4,36 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Lenco TTA-12in1PRO Professionaalne 12-in-1 plaadimängija tarvikute komplekt

Lenco TTA-12IN1PRO-ga, sinu plaadimängija ja plaadikogu jaoks mõeldud lõplik professionaalne 12-in-1 hoolduskomplekt, püüad saavutada täiuslikkust igas helis. Lenco Expertise'i tootevaliku osa olev tarvikute komplekt sisaldab olulisi tarvikuid optimaalse vinüülkogemuse jaoks. Komplekt sobib plaadide ja plaadimängija nõela hooldamiseks, kasseti reguleerimiseks ja vahetamiseks, nõela surve reguleerimiseks ja plaadimängija joondamiseks.

Omadused:

Antistaatiline plaadipintsel
Plaadipintsel eemaldab õrnalt plaadi pinnalt tolmu, mustuse ja muud osakesed, mis jäävad plaadi soontesse kinni. Selle tulemusena on vähem taustamüra ja selgem heli. Plaadipintslil on antistaatilised omadused, mis eemaldavad elektrostaatilised laengud, mis tähendab, et pärast puhastamist ei tõmba see vähem tolmu ligi.

Nõela kaalumõõtja
Nõela kaalumõõtjaga, hädavajaliku tööriistaga tõsisele plaadimängija austajale, mõõdad täpselt survet, millega nõel plaadile toetub. Liiga väike nõela surve võib põhjustada ebatäpset jälgimist, samas kui liiga suur nõela surve võib kahjustada plaati ja nõela ning mõjutada helikvaliteeti. Häälesta nõela survet, et optimeerida helikvaliteeti ja pikendada nõela ja plaadi eluiga. Ideaalne nõela surve varieerub sõltuvalt helipeast.

Azimuthi ja VTA-protraktorid helipeadele
See tööriist aitab reguleerida kahte olulist plaadimängija aspekti: helipea joondust (azimuth) ja nõela vertikaalset kontaktnurka (VTA). Nende aspektide täiusliku reguleerimisega saavutate optimaalse helikvaliteedi ja minimaalse kulumise.

Plaadimängija protraktor
Plaadimängija protraktorit kasutatakse plaadimängija nõela ja helipea õigeks joondamiseks. Täpne kalibreerimine on oluline parima võimaliku jälgimise ja helikogemuse jaoks. Meie mall aitab teil saavutada optimaalsed seaded fenomenaalse kuulamiskogemuse jaoks.

Neli väikest liblikataset
Nelja väikese liblikataset kasutades saate lihtsalt kontrollida, kas plaadimängija üksikud osad on õigesti üksteise külge kinnitatud. Neid saab kasutada individuaalselt, et kontrollida helipea õiget asendit plaadimängija aluse suhtes. Kirglikule plaadimängija austajale on need neli väikest liblikataset väärtuslik lisand täiuslikult tasakaalustatud kuulamiskeskkonnale.

Helipea paigaldamise pintsetid
See täpsusinstrument tagab vajaliku täpsuse helipea ja nõela paigaldamisel plaadimängija helipea korpusele.

Neli paigaldusjuhet helipeale
Kui soovite vana helipea uue vastu välja vahetada, mängivad neli paigaldusjuhet olulist rolli helipea kinnitamisel ja maandamisel plaadimängija helipea korpuse külge plaadimängija helipea toonarmi otsas. Juhtmed saab paigaldada paigalduspintsettide abil, juhtmestiku skeemi leiate TTA-12IN1PRO juhendist.

Helipea kruvid
Luksuslikus karbis on kokku 12 kruvi: 4 tükki 12 mm, 4 tükki 10 mm ja 4 tükki 8 mm. See tähendab automaatselt, et komplektis on ka 12 ümarpead. Kruvisid ja poldid tuleks kasutada helipea kinnitamiseks.

Kruvikeeraja
Mida teeksite kruvidega, mis on väiksemad või võrdsed 12 mm, ilma kruvikeerajata? Seega mitte midagi. Seetõttu sisaldab komplekt ka kruvikeerajat, mis on tõenäoliselt väiksem kui teie tööriistakastis olev kõige väiksem kruvikeeraja. Helikvaliteet nõuab täpsust.

Süsinikkiust nõelapintsel
Puhas nõel on nii nõela kui ka teie vinüülplaatide eluea jaoks oluline. Meie süsinikkiust nõelapintsel võimaldab teil õrnalt eemaldada füüsilist mustust nõelalt. See vähendab kulumist ja säilitab selge heli.

Suur liblikataset
Suurt liblikataset saab kasutada plaadimängija õige, tasase asendi kontrollimiseks. Suur liblikataset täidab ainult ühte otsustavat eesmärki: tagada täiesti horisontaalne pind. Plaadimängija täpne joondamine on oluline soovimatute vibratsioonide minimeerimiseks ja tagamaks, et nõel libiseb plaadi soontes hõlpsalt ja täpselt.

45-pöörde adapter (45 RPM adapter)
45-pöörde adapterit kasutatakse 7-tollise läbimõõduga singlite mängimiseks, millel on suurem auk keskel (45-pöörde plaadid). Enamikul plaadimängijatel on spindel, telg, mille ümber plaat lükatakse, väiksema läbimõõduga. 45-pöörde adapter sobib selle spindliga ja vähendab singli ava, et seda saaks stabiilselt ja õigesti mängida.


Type Accessory Set
Colour Silver / Black

Mõõtmed ja kaalud

Pakendi laius
255 cm
Pakendi kõrgus
21.8 cm
Pakendi pikkus
7.8 cm

Toote koodid

EAN
8711902081715
Tootja kood
TTA-12IN1PRO

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge