Baseus A5 Air car vacuum cleaner 12000Pa 90W - black

61,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,85 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Baseus A5 Air auto tolmuimeja 90W võimsuse ja 12000 Pa imemisvõimsusega - must Baseus A5 Air auto tolmuimeja on ideaalne lahendus igale autojuhile, kes hoolib oma sõiduki puhtusest. Tänu tsüklonitehnoloogiale, mis hoiab ära filtri ummistumise, säilit
Baseus A5 Air auto tolmuimeja 90W võimsuse ja 12000 Pa imemisvõimsusega - must

Baseus A5 Air auto tolmuimeja on ideaalne lahendus igale autojuhile, kes hoolib oma sõiduki puhtusest. Tänu tsüklonitehnoloogiale, mis hoiab ära filtri ummistumise, säilitab seade pikka aega kõrge imemisvõimsuse. 90W harjadeta mootor kiirusega 80 000 p/min tagab äärmiselt tõhusa puhastamise ja õhuvool kiirusega 7,5 m/s võimaldab mustuse kiiret ja täpset eemaldamist. 12 000 Pa imemisvõimsus teeb lihtsaks tolmu eemaldamise ka kõige raskemini ligipääsetavatest kohtadest. Nutikas kiip tagab pikaajalise jõudluse ja spetsiaalsed otsikud võimaldavad erinevate pindade täpset puhastamist.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Baseus
  • Mudel: Baseus A5 Air
  • Sisend: 5V/3A
  • Võimsus: 90W (maks)
  • Akumaht: 2000 mAh / 11.1V / 22.2Wh
  • Akude arv: 4 tk.
  • Laadimisaeg: 2,5 tundi
  • Müratase: < 65 dB
  • Laadimisport: USB-C
  • Värv: must

Baseus A5 Air tolmuimeja peamised eelised:

  • Säilitab pikka aega kõrge imemisvõimsuse. Tsüklonitehnoloogia eraldab tolmu ja prahi, et vältida ummistusi.
  • Eemaldab kiiresti sügavale kinnitunud tolmu ja mustuse. 12 000 Pa imemisvõimsus võimaldab tõhusalt puhastada põrandamatte ja kitsaid pragusid.
  • Vähendab ülekuumenemise riski. Kahekordne AI kiip jälgib tolmuimeja tööd ja hoiab ära ummistused.
  • Võimaldab tolmukonteineri tühjendamist käsi määrimata. Piisab nupu vajutamisest, et avada kaas ja visata prügi välja.
  • Kaks spetsiaalset otsikut muudavad raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamise lihtsamaks. Üks on mõeldud õhu imemiseks, teine kitsaste vahede puhastamiseks.
Tsüklonvõimsus pikaajaliseks imemisvõimsuseks

Peamine põhjus, miks imemisvõimsus väheneb, on ummistunud filter. Baseus A5 Air auto tolmuimeja kasutab täiustatud tsüklonitehnoloogiat, kus võimas tsentrifugaaljõud eraldab tolmu ja saasteained õhuvoolust, et vältida ummistusi ja ülekuumenemist. Tänu sellele säilitab seade pikka aega kõrge imemisvõimsuse. 90W harjadeta mootor, mis pöörleb kiirusega 80 000 p/min, tagab tõhusama puhastamise ja õhuvoolu kiirus 7,5 m/s võimaldab mustuse kiiret ja põhjalikku eemaldamist.

Tõhus tolmuimeja autos

Baseus A5 Air tolmuimeja pakub muljetavaldavat 12 000 Pa imemisvõimsust. See jõud võimaldab hõlpsasti eemaldada tolmu ja mustust, isegi sügavale põrandamattidesse või pragudesse kinni jäänud osakesi. See vähendab oluliselt puhastusaega, muutes igapäevase autohoolduse vähem aeganõudvaks ja tõhusamaks.

Nutikas tehnoloogia pikaajaliseks jõudluseks

Baseus A5 Air on varustatud kahekordse AI kiibiga, mis jälgib seadme tööd ja tagab selle pikaajalise jõudluse. Nutikas kiip vähendab ummistuste ja ülekuumenemise riski. Lisaks teavitab tolmuimeja vajadusest filtrit vahetada, mis tagab katkematu imemisvõimsuse ja tolmuimeja optimaalse töö pika aja jooksul.

Lihtne ja hügieeniline konteineri tühjendamine

Baseus A5 Air tolmukonteineri tühjendamine on äärmiselt lihtne ja hügieeniline. Piisab nupu vajutamisest, et avada kaas ja visata prügi välja, ilma et oleks vaja konteinerit eemaldada ja käsi määrida. See lahendus on äärmiselt mugav ja praktiline, eriti intensiivse puhastamise ajal.

Spetsialiseeritud otsikud mitmekülgseks puhastamiseks

Baseus A5 Air on varustatud kahe spetsiaalse otsikuga, mis suurendavad oluliselt selle funktsionaalsust. Esimene otsik võimaldab õhu imemist vaakumkottidest või täispuhutavatest madratsitest - lihtsalt kinnitage otsik ja vajutage nuppu, et säästa pagasiruumis ruumi puhkusele minnes. Teine otsik, kitsas ja lame, sobib ideaalselt raskesti ligipääsetavate kohtade, nagu õhuavad, tagaistmed või akende ümbrus, puhastamiseks.


Producent code C30459500111-02
BC ŁŚL
Color Black
Material Plastic, Metal
Maximum power 90 W
Battery capacity (mAh) 2000 mAh
Connector type USB-C (female)
Package Box
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis krótki, Angielski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis krótki, Niemiecki - Opis długi, Rumuński - Nazwa, Rumuński - Opis krótki, Rumuński - Opis długi

Toote koodid

EAN
6932172664343
Tootja kood
6932172664343

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge