Laste kangast kiik puidust rippuvad nooled

Ostukorvis rakendub
400€ lisaallahindlus
23,99 €

Põhiinfo

Kangast lastekiik muutub kindlasti iga väikelapse lemmikuks. Kiigel kiikumine toob palju rõõmu. Boho disain sobib igasse interjööri. Materjal: puit, puuvill. Iste: 28 cm x 37 cm x 29 cm.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


LASTE KIIK RIIDEST PUIDUST RIPPUVAD NOOLED

Väikelapsed armastavad kiikuda ja see pole ka ime, sest vaikselt kiikumine on super lõbus. Kindlasti meeldis see kõigile juba lapsena!

Lisaks sellele, et kiikumine on super lõbus, aitab see ka kaasa laste õigele arengule. Seepärast tasub investeerida kiigesse, mis mitte ainult ei pane teie pisikese näole naeratust, vaid tagab talle ka palju muid kiikumisest tulenevaid eeliseid!

Esteetiline beebikiik on toode, mida teie laps armastab. Saate selle üles riputada ükskõik kuhu oma kodus ja teha oma lapse õnnelikuks!

Õrn noolemuster ja puidust elemendid heledas toonis sobivad ideaalselt igasse koduse interjööri - eriti lastetuppa! Skandinaavia ja boho stiili kombinatsioon ei valmista kunagi pettumust!

Kiige materjal on hüpoallergeenne ja lapse nahale täiesti ohutu!

Puidust rippkinnitus kiigel imearmsa dinosauruse kujul on lisaelement, millega teie väike laps saab rahulikult kiikumise ajal mängida. Dinosaurus ja puidust pallid arendavad teie väikelapse käelist oskust.

Materjal beebikiik on suurepärane alternatiiv plastikust kiigele. See ei ole mitte ainult mugavam ja esteetilisem, vaid ka keskkonnasõbralikum!

Kaks tugevat trossi võimaldavad kiige kõrgust reguleerida ja trossidel olevad puidust stabilisaatorid muudavad kiige kasutamise ajal stabiilsemaks.

Kiik on valmistatud tugevatest materjalidest, mis tagavad teie lapse ohutuse kiikumise ajal. Pidage siiski meeles, et teie lapse üle peaks kiigel olles alati järelevalvet teostama täiskasvanu.

Komplekti sisu:

  • Istekoht

  • Puidust ehitusklotsid x4

  • Puidust pallid x8

  • Kõrgusregulaator x2

  • Nöör x2

Tehnilised andmed:

  • Materjal: puit, puuvill

Mõõdud: Puidust ja puidust:

  • Suurus: iste: 28 cm x 37 cm x 29 cm

  • Puidust elemendid: 40,5 cm

  • Nööri pikkus: 4,12 m

  • Ripatsi pikkus: 30 cm

  • Pakend: 44 cm x 24 cm x 9,5 cm

Toode on pakitud linasest materjalist pakendisse.

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
4.64 kg

Toote koodid

EAN
5903039740167

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge