GARDENA combisystem shovel rake (turquoise, 3in1)

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

20,99 €

Main info

GARDENA combisystem lumelabidas-reha (türkiissinine, 3in1) GARDENA combisystem lumelabidas-reha on multifunktsionaalne tööriist lume ja jää eemaldamiseks kõnniteedelt, sissesõiduteelt ja m

Warning: Last items in stock!

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

GARDENA combisystem lumelabidas-reha (türkiissinine, 3in1)

GARDENA combisystem lumelabidas-reha on multifunktsionaalne tööriist lume ja jää eemaldamiseks kõnniteedelt, sissesõiduteelt ja muudelt pindadelt. See vastupidav ja kerge tööriist on varustatud 3 erineva funktsiooniga, mis teevad talvisest hooldusest imelihtne ja mugav ettevõtmise.

Tööriista ühel küljel on lai ja vastupidav labidas, mis sobib suuremate lumekoguste lükamiseks. Teisel küljel on efektiivne reha, mis eemaldab kergesti kinni jäänud lume ja jää. Lisaks saab labida serva pööramisel muuta selle jääkaabitsaks, mis sobib jää eemaldamiseks kõvadelt pindadelt.

GARDENA combisystem lumelabidas-reha on valmistatud kvaliteetsest ja külmakindlast plastikust, mis tagab pikaajalise ja töökindla kasutuse. Tööriista ergonoomiline disain ja kerge kaal muudavad selle kasutamise mugavaks ja ohutuks.

See 3in1 tööriist on osa GARDENA combisystem süsteemist, mis võimaldab teil hõlpsalt vahetada erinevaid tööriistu samal käepidemel. See säästab teie raha ja hoiuruumi, pakkudes samal ajal laia valikut aiatöödeks vajalikke tööriistu.

Tehnilised andmed

  • EAN kood: 4078500048132
  • Värvus: Türkiissinine
  • Funktsioonid: lumelabidas, reha, jääkaabits
  • Materjal: Külmakindel plastik
  • Sobib: GARDENA combisystem käepidemetega

Dimensions and weights

Gross weight
0.65 kg

Product codes

EAN
4078500048132
Manufacturer code
03120-20

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 12-17 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close