AIR DEHUMIDIFIER STANDART YDU2-20D/3

Addional discount of 7%
will be applied in shopping cart
(min. 10€ purchase)
160,99 €

Monthly payment starting from 5,49 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Toote kirjeldus: AIR DEHUMIDIFIER STANDART YDU2-20D/3 Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3 on tõhus ja usaldusväärne õhukuivati, mis on loodud tagama teie kodu või kontori õhu kvaliteedi j
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Toote kirjeldus: AIR DEHUMIDIFIER STANDART YDU2-20D/3

Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3 on tõhus ja usaldusväärne õhukuivati, mis on loodud tagama teie kodu või kontori õhu kvaliteedi ja mugavuse. See seade aitab vähendada liigset niiskust, mis võib põhjustada hallituse, hallituse ja ebameeldivate lõhnade teket. Õhukuivati on ideaalne lahendus niisketes ruumides, nagu keldrid, vannitoad, pesuruumid ja muud alad, kus niiskus võib olla probleemiks.

Seadmel on kaasaegne ja kompaktne disain, mis sobib hästi igasse interjööri. Selle kasutamine on lihtne ja intuitiivne, tänu selgele juhtpaneelile ja mitmetele kasulikele funktsioonidele. Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3 on varustatud automaatse väljalülitamise funktsiooniga, mis lülitab seadme välja, kui veepaak on täis, tagades nii ohutuse ja energiatõhususe.

Õhukuivati töötab vaikselt, mistõttu ei häiri see teie igapäevaseid tegevusi ega und. Seadmel on ka reguleeritav niiskustaseme seade, mis võimaldab teil valida soovitud niiskustaseme vastavalt teie vajadustele. Lisaks on seadmel taimeri funktsioon, mis võimaldab seadistada tööaega vastavalt teie ajakavale.

Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3 on energiasäästlik ja keskkonnasõbralik, kasutades tõhusat kompressorit ja külmutusagensit, mis tagavad kiire ja tõhusa niiskuse eemaldamise. Seadme hooldus on lihtne, kuna veepaak on kergesti eemaldatav ja puhastatav. Lisaks on seadmel pestav õhufilter, mis aitab säilitada seadme tõhusust ja pikendada selle eluiga.

Kui otsite usaldusväärset ja tõhusat lahendust liigse niiskuse eemaldamiseks oma kodus või kontoris, on Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3 ideaalne valik. See seade tagab tervisliku ja mugava elukeskkonna, vähendades niiskust ja parandades õhu kvaliteeti.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: Air Dehumidifier Standart YDU2-20D/3
  • EAN kood: 4772013193340
  • Niiskuse eemaldamise võimekus: kuni 20 liitrit päevas
  • Veepaagi maht: 4 liitrit
  • Automaatne väljalülitus täis veepaagi korral
  • Reguleeritav niiskustaseme seade
  • Taimeri funktsioon
  • Vaikne töörežiim
  • Energiasäästlik kompressor
  • Külmutusagens: R134a
  • Pestav õhufilter
  • Mõõtmed: 350 x 245 x 510 mm
  • Kaal: 14 kg
  • Võimsus: 370 W
  • Pinge: 220-240 V / 50 Hz

Dimensions and weights

Gross weight
16 kg
Package width
28.9 cm
Package height
65 cm
Package length
42.5 cm

Product codes

EAN
4772013193340
Manufacturer code
YDU2-20D/3

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 4-7 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close