Atomos videomonitor Ninja Ultra

Ostukorvis rakendub
400€ lisaallahindlus
799 €

Järelmaksuga ostes alates 27,23 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • 5,2-tollise puuteekraaniga videomonitor-salvesti
  • Salvesta ProRes RAW kuni 8K 30p, 6K 60p ja 4K 120p
  • Uus AtomOS 11 – kiirem & rohkem funktsioone
  • HDMI sisend ja väljund, akupesa & USB-C ühendus
  • Ühildub nii hübriid-, peegel- kui profitasemel kinokaameratega

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Ninja Ultra on samm edasi filmimistehnoloogias, jäädvustades Sinu nägemuse ProRes RAW-vormingus kuni 8K 30P, 6K 60P ja 4K 120P koos täieliku koodeki paindlikkuse valikuga ProRes RAW, ProRes, DNxHD ja H.265 (HEVC) vahel.
  • Kerge, vastupidav ja töökindel videomonitor-salvesti koos täiustatud jälgimis- ja salvestusfunktsioonidega
  • Salvesta ProRes RAW-vormingus kuni 8K 30p, 6K 60p ja 4K 120p
  • Paindlik koodekivalik – ProRes RAW, ProRes, DNxHD ja H.265 (HEVC)
  • Uus AtomOS 11 operatsioonisüsteem parandab mäluhaldust, suurendab reageerimisvõimet ja võimaldab uusi funktsioone
  • Kiirem ja stabiilsem ühendus tänu WiFi 6E toele (koos Atomos Connecti'ga)
  • Sama suurus nagu NinjaV – kõik tarvikud ühilduvad uue Ninja seeriaga

Vali oma töövoog
Ninja Ultra kasutamiseks on kaks võimalust – iseseisvalt on see kõigi aegade võimsaim Ninja, kuid lisa sellele taskukohane Atomos Connect ja see on värav hämmastavalt kiiretele ja produktiivsetele pilve töövoogudele, nagu Camera to Cloud ja Atomos Edit. Saad isegi oma projekti pilves redigeerida ja sotsiaalmeedias avaldada mõne minuti jooksul pärast filmimist. Vali Ninja Ultra, kui Sa pole veel pilve jaoks valmis. Ja kui soovid pilve töövoogudega alustada, on Ninja Ultra ja Atomos Connect ideaalne
kombinatsioon.

Täiusta oma kaamerat
Ninja Ultra suudab jäädvustada RAW HDMI-sisendit kuni 8K 30 fps ja samaaegselt väljastada standardset videosignaali HDMI seadmetele, mis RAW-vorminguid ei toeta. Mitmekülgse 5,2-tollise SuperAtom IPS puuteekraaniga tagab see selge pildi ja hõlpsa juurdepääsu AtomOS funktsioonidele.

Loomingulised tööriistad AtomOS 11-ga
Ninja Ultra on loodud uue AtomOS 11 operatsioonisüsteemiga, mis sisaldab uusi ja eksklusiivseid jälgimis- ja salvestusfunktsioone, mis toovad loovuse igasse projekti, alates filmikunstist kuni sotsiaalmeediani.

TimeLapse
Seadista timelapse'i salvestamine ja juhi seda oma Ninja Ultra abil, täiesti sõltumatult kaamera juhtnuppudest. Kasuta Ninja ekraani täpseks visuaalseks joondamiseks ja selle mahukat eemaldatavat salvestusruumi pikemate projektide jaoks.

RecordAssist
Määra salvestamise algusaeg. See sobib ideaalselt eelnevalt kokkulepitud sündmuste kajastamiseks, kui pead olema kusagil mujal. Kui Sul on mitu Ninjat, saad salvestada isegi mitmes kohas korraga. See on ka turvalisem viis ohtlikes kohtades salvestamiseks, ilma ennast ja kolleege ohustamata. See sobib suurepäraselt ka metsloomadest võtete tegemiseks. Kas soovid jäädvustada tegevust jõekaldal päikeseloojangul? Lihtsalt määra kellaaeg ja tule hiljem tagasi.

Pilvetöövood koos Atomos Connectiga
Koos Atomos Connectiga on töövoog veelgi tõhusam – topeltsalvestusega ProRes RAW/H.265 Camera to Cloud ja 4K H.265 koheseks pilvest avaldamiseks ning SDI Cine funktsioon failinimede, ajakoodi ja salvestuspäästiku automaatseks sobitamiseks ARRI, Canoni, RED ja Sony SDI kaameratelt. Jaga oma Atomose ekraanil kuvatavat teiste Atomos Connecti kasutajatega, aga ka Shogun Connecti, iPadide, Macide ja Apple TV-dega juhtmevabalt samas ruumis või kõikjal maailmas, kasutades Atomos RemoteView* täielikku helisidet seadmete vahel. 
*Atomos Connect ei kuulu komplekti.

WiFi 6E
Ninja Ultra toetab koos Atomos Connectiga WiFi 6E ühendust, mis teeb töövoo veelgi tõhusamaks, pakkudes stabiilsemat ühendust.

Lai ühilduvus
Seo Ninja Ultra ühtviisi väiksemate kaameratega minimaalse seadistuse osana või täissuuruses profikaameratega suuremahuliste võtete jaoks. Ninja Ultra kaalub vaid 360 g ja seda saab mugavalt kasutada ka otse käest salvestades. Ninja Ultra sisaldab pöörlemisvastast ⅜" kinnituspunkti üleval ja all ning komplekti kuulub ¼" adapter, võimaldades seda hõlpsalt paigaldada erinevatele kaameratele ja seadistustele.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
0814164022811
814164022811
Tootja kood
ATOMNJAU01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge