Panasonic Lumix DMC-G81 Kit + 3,5-5,6/12-60 OIS

739 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 25,19 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Panasonic - Premiumpartner Kaasa arvatud LUMIX G VARIO 12-60 mm / F 3,5 - 5,6 ASPH / POWER O.I.S objektiiv. LUMIX G81 - Kõik, mida vaja tugevate piltide jaoks Kui teie kompaktkaamera või nutitelefoniga pildistamine enam ei rahulda teid, siis tõstke e
Panasonic - Premiumpartner

Kaasa arvatud LUMIX G VARIO 12-60 mm / F 3,5 - 5,6 ASPH / POWER O.I.S objektiiv.

LUMIX G81 - Kõik, mida vaja tugevate piltide jaoks
Kui teie kompaktkaamera või nutitelefoniga pildistamine enam ei rahulda teid, siis tõstke end LUMIX G81-ga vahetatavate objektiivide klassi. Siin pildistate tippkvaliteediga - ja seda äärmiselt kergelt ja loominguliselt. Sellega tabate maagilisi hetki ja täiuslikku teravust. See 4K-kõikjalhõlmav on tasakaalustatud ja vastupidavalt disainitud. Kas G81 on peegelkaamera? Palju parem. See on täisdigitaalne LUMIX G peegliteta süsteemkaamera. Peegliteta - täis võimalusi.

Peegliteta süsteemkaamera - peegel välja, kergus sisse
LUMIX G kaamerad on juba ammu ümber lükanud müüdi, et ainult keerulised peegelkaamera süsteemid (DSLR) suudavad pakkuda täiuslikku pildikvaliteeti ja ainult kobakad kered suudavad tagada suurt jõudlust. Seda tõestab ka LUMIX G81.
Loobumine ruumi võtvatest peegelotsijatest on teinud tee vabaks sellele, mis on tõeliselt oluline: rohkem pildikvaliteeti, rohkem täpsust, rohkem käepärasust. Elektroonilise otsijaga, vaikse pildistamise võimaluse ja paindliku teravustamispunktide valikuga peegliteta süsteemkaamerad pakuvad kaasaegset fotograafia vormi - ja LUMIX G81-ga olete suurepäraselt varustatud hingematvate võtete jaoks.

4K funktsioonidega - teravalt filmida, geniaalselt pildistada
Mis tahaksite täna olla? Sündmusfilmija, spordifotograaf või vaikelu lavastaja? LUMIX G81 koos 4K tehnoloogiaga annab teile kõik vabadused. Te teete võimsaid videoid üli terava 4K eraldusvõimega ja rikastate oma fotokogu lihtsalt maagiliste hetkedega.
Funktsioon "4K foto" võtab teie videodest välja kõige põnevamad, lõbusamad ja emotsionaalsemad hetked 8-megapiksliliste üksikpiltidena. 4K funktsioon "Post Focus" võimaldab teil teha täiuslikult teravustatud fotosid sama kiiresti kui klõps. Saate teravust pärast pildistamist rahulikult määrata. Lihtsalt puudutage soovitud detaili kaadris, salvestage, valmis. Ja kui üks teravustamispiirkond ei piisa? Siis aitab geniaalne "Focus Stacking". Ka siin saate hiljem teravustada. Puudutage lihtsalt kõiki alasid, mida soovite teravalt kujutada, ja funktsioon loob sellest pildi laiendatud teravussügavusega.

Kahene pildistabilisaator - kaks on alati parem
Kas soovite põnevat tänavafotograafiat ja spontaanseid hetkekaadreid ka nõrgas valguses? LUMIX G81 kahekordse pildistabiliseerimisega (Dual I.S.) saate rahulikult jahtida motiive. Isegi rongisõidu või liiklusest kergelt vibratsiooni tekitavatel sildadel on teravad vabakäepildid vaid ühe klõpsu kaugusel. Selleks ühendab LUMIX G81 objektiivi pildistabiliseerimise kaamera enda pildistabiliseerimisega. Üks on tugev lähivõtete jaoks, teine ​​laiema nurga jaoks. Koos moodustavad nad tasakaalustatud unelmate meeskonna fotograafidele, kelle lemmikmotiiv on tänavaelu.

Tolmu- ja pritsmekindlus
Kui teised fotograafid pakivad kokku, jätkate LUMIX G81-ga lõõgastunult pildistamist. Sest nutikas vahetatavate objektiividega kaamera on varustatud tolmu- ja pritsmekindlusega, mis on tõeline tipptasemel omadus. Kõik ühenduskohad, iga reguleerimisrõngas ja iga nupp on kaitstud spetsiaalsete tihenditega. Miks selline vaev? Selleks, et saaksite kaua aega nautida oma LUMIX G81 ja saaksite kaasa võtta palju põnevaid motiive. Pildistage põnevaid laineid, ralli tegevust või väikeseid liivalosside ehitajaid. LUMIX-i valikus on loomulikult ka atraktiivne valik tolmu- ja pritsmekindlaid vahetatavaid objektiive.

Camera System Camera Set
Lens 1
Chip Resolution Effective (Mio. Pixel) 16,0
Sensor Chip LiveMOS
Sensor Chip (mm) 17,3 x 13
Photo Resolution (Pixel) 4592 x 3448
Max. Video Resolution (Pixel) 3840 x 2160
4k Video Recording (UHD) 30fps
Full HD Video Recording (1080p) 60fps
HD Video Recording (720p) 30fps
WLAN Yes
Amount of Memory Card Slots 1
SD SD / SDHC / SDXC
Bayonet Connection Micro Four Thirds
Viewfinder Electronical
Flash Modes Built-In Flash, TTL Flash Control
Digital Focal Length (mm) 12 - 60
35mm Equivalent Focal Length 24 - 120
Luminous Intensity 3,5 - 5,6
Shutter Speed (sec.) 60 - 1/4000
Screen Diagonal (cm) 7,5
Display Diagonal (inch) 3,0
Power Supply Special Rechargeable Battery
Type of Battery / Rechargeable Battery Panasonic DMW-BLC12E
Colour Black
Weight Body (g) 505
Weight 1st Lens (g) 210
Length (mm) 71
Diameter (mm) 66,0

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Sensor

Efektiivseid megapiksleid
16
Sensori tüüp
Live MOS
Sensori mõõt
17,3 × 13,0 mm

Bajonett

Kaamera bajonett
Micro Four Thirds

Katik

Säriajad
1/4000 – 60 sek

Videosalvestus

Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160

Pildiotsija

Pildiotsija tüüp
Elektrooniline pildiotsija

LCD monitor

Ekraani mõõt (tolle)
3,0

Mälu

Mälukaardi pesade arv
1

Vooluallikas

Element
DMW-BLC12E

Kere

Värvus
Must
Sügavus (mm)
71

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.27 kg
Pakendi laius
170 cm
Pakendi kõrgus
8.9 cm
Pakendi pikkus
7.43 cm

Toote koodid

EAN
5025232856220
Tootja kood
DMC-G81MEG-K

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge