CSWS 4752DWE/1-S washer-dryer

469 €

Järelmaksuga ostes alates 15,99 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Smart Smart lahendused on parim valik. Candy teab, et kõige olulisem on elurõõm, mistõttu on uus pesumasin-kuivatite seeria loodud igapäevaseid tegevusi lihtsustama ning riideid kergesti, kiiresti ja nutikate lahenduste toel pesema ja kuivatama. Kõik

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Smart

Smart lahendused on parim valik. Candy teab, et kõige olulisem on elurõõm, mistõttu on uus pesumasin-kuivatite seeria loodud igapäevaseid tegevusi lihtsustama ning riideid kergesti, kiiresti ja nutikate lahenduste toel pesema ja kuivatama. Kõik see selleks, et sul oleks rohkem aega iseendale ja sellele, mida kõige rohkem armastad. Lase Candy'l aidata sul igapäevaselt pesu pesta: tulemused on lihtsalt hämmastavad. Anna roheline tuli mugavusele ja kasutuslihtsusele - enam pole vaja raisata aega, energiat, raha ja vaeva. Kasuta kõrgele asetatud ukseava eeliseid: enam ei pea sa pesu laadimiseks selga koormama. Candy Smart pesumasin-kuivatid on ka võrguga ühendatud seadmed. Kasuta NFC* ühenduvust, mis aitab parandada pesemise ja kuivatamise kvaliteeti lihtsal ja otsesel viisil, otse oma nutitelefonist. *Ühildub ainult NFC-tehnoloogiaga Android nutitelefonidega.

Parim nõuanne täiuslikuks pesuks

Uus juhendatud pesufunktsioon teeb pesemise lihtsamaks kui kunagi varem! Vali programm, mis sobib sinu vajadustega, laadi riided, määra pesutüüp, mustuse tase, värv ja plekkide tüüp. Rakendus ütleb sulle, milline programm on parim ja kõik, mida pead tegema, on see käivitada! Lisaks saad kasulikke nõuandeid pesuvahendite, siltide ja palju muu kohta!

Pikenda oma pesumasin-kuivati eluiga

Nutikas juhtimisfunktsioon tagab lihtsustatud halduse ja pikema tööea. Annab teavet seadme oleku kohta ja jälgib selle tööd. Tõrke või rikke korral aitab nutikas juhend leida lahenduse ise.

Hoia kõik kontrolli all

My Stats abil saad jälgida oma kõige sagedamini kasutatavaid programme ja õppida, kuidas oma pesuharjumusi optimeerida.

Säästa energiat ja raha

Kasutades ainult pesutsüklit, on see pesumasin-kuivati klassi C seade. Uue energiamärgise järgi ja võrreldes klassi G-ga vähendab see tarbimist vähemalt 34%, säästes energiat, raha ja hoolitsedes keskkonna eest.

Täienda oma pesu

Smart Touch on Candy "lähedus" kommunikatsioonitehnoloogia. Sõltuvalt tootest võib see lisada sinu seadmele täiendavaid funktsioone või anda praktilisi nõuandeid, kuidas seadme kasutusvõimalusi maksimeerida. Samuti õpid otse oma nutitelefonist, kuidas lahendada seadme tööga seotud probleeme.

Maksimaalne paindlikkus

Edasilükatud käivituse funktsiooniga on pesu valmis just siis, kui soovid. See võimaldab programmeerida pesutsükli alguse kuni 24-tunnise viivitusega. Enam pole vaja muretseda ebameeldivate lõhnade pärast, mis tekivad märgade riiete pesumasinasse jätmisest. Enam pole vaja raisata elektrit, nüüd saad mugavalt seadistada pesu alguse ajale, mil elektrihinnad on kõige soodsamad.

Säästa aega kiirete programmidega

Parim kombinatsioon ajast ja tõhususest. Candy pesumasinad võimaldavad valida vähemalt nelja tsükli vahel, mis kestavad vähem kui tund, kuid on 100% tõhusad.

Piira oma kaotusi

Meie seadmed minimeerivad tarbitava elektri hulka, vähendades samal ajal selle kaotusi. Täiustatud kaalutundlikud andurid tuvastavad koorma suuruse ja kohandavad automaatselt kasutatava vee ja elektri hulka. Tänu meie seadmetele saab vee, aja ja elektri tarbimist vähendada kuni 70%!

Kõrvalda kõik kahtlused pesemise osas

Avasta täielik ja väga kasulik nõuannete ja soovituste kogu, et säästa aega ja raha ning saada täiuslikult puhas pesu.

Kohanda optimaalne programm

Smart Cycles funktsioon võimaldab alla laadida programmi, mis sobib kõige paremini sinu elustiiliga, ja pakub täiendavaid tsükleid, mis võimaldavad leida parima lahenduse, et hoolitseda oma riiete eest.

Hoia kõik kontrolli all

My Statistics funktsiooniga saad jälgida kõige sagedamini kasutatavaid programme ja õppida, kuidas oma pesemist optimeerida.

Pikenda oma pesumasina eluiga

Nutikas juhtimisfunktsioon tagab lihtsustatud halduse ja pikema tööea. Annab teavet seadme oleku kohta ja jälgib selle tööd. Tõrke või rikke korral aitab nutikas juhend leida lahenduse ise.


Energy label Pobierz
Type Freestanding
Display / Control Panel yes
Loading front
Loading 7 kg
Loading dryer 5 kg
Speed ​​centrifuge 1400 obr/min
Color White
Noise 79
Noise level spinning 76 - 80 dB
Energy class E
Energy class C
Noise class C
WiFi No
Opening direction left
Height 850
Width 600
Depth 530
Weight 64

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 89,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 59,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 69,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 129,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
66 kg
Pakendi laius
65 cm
Pakendi kõrgus
87.5 cm
Pakendi pikkus
56 cm

Toote koodid

EAN
8059019033501
Tootja kood
HWCDYRS31011509

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge