COMMAND SAWTOOTH PICTURE HANGER 17040-CE

3,99 €

Põhiinfo

COMMAND™ SAWTOOTH PICTURE HANGER See Command™ saehambuline pildiriputuskonks on ideaalne lahendus raamide ja muude esemete riputamiseks seintele ilma auke, naelu või kruvisid kasutamata. Ko
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

COMMAND™ SAWTOOTH PICTURE HANGER

See Command™ saehambuline pildiriputuskonks on ideaalne lahendus raamide ja muude esemete riputamiseks seintele ilma auke, naelu või kruvisid kasutamata. Konks on varustatud patenteeritud Command™ liimiga, mis tagab tugeva ja usaldusväärse haardumise erinevatel siledatel pindadel, sealhulgas värvitud seintel, plaatidel, puidul ja metallil.

Saehambuline disain sobib suurepäraselt erinevat tüüpi raamide ja piltidega ning hoiab neid turvaliselt seinal. Konksu saab hõlpsalt eemaldada ja ümber paigutada, ilma et see jätaks jälgi ega kahjustaks seinapinda. See teebki Command™ saehambulisest pildiriputuskonksust ideaalse valiku üürnikele ja neile, kes soovivad oma kodu sisekujundust sageli muuta.

Iga pakend sisaldab ühte konksu ja mitut liimiriba, mille kandevõime on piisav kuni 1,3 kg kaaluvate esemete riputamiseks.

Tehnilised andmed:

  • Tootja: 3M
  • Bränd: Command™
  • Toote nimetus: SAWTOOTH PICTURE HANGER
  • Tootekood: 17040-CE
  • EAN kood: 0051131705364
  • Maksimaalne kandevõime: 1.3 kg
  • Sobib: Saehambaga raamidele ja piltidele
  • Paigaldusviis: Iseliimuv

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.03 kg
Pakendi laius
1.1 cm
Pakendi kõrgus
17.2 cm
Pakendi pikkus
9.9 cm

Toote koodid

EAN
0051131705364
Tootja kood
UU008106211

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge