Electric Raclette grill for 4 people Techwood TRA-47P

Ostukorvis rakendub
12% (lisa)allahindlust
(min. 10€ ostul)
32,99 €

Põhiinfo

Techwood TRA-47P: Raclette Grill neljale inimesele. See innovatiivne Raclette Grill on loodud pakkuma teile ja teie lähedastele unikaalset kulinaarset naudingut. See elegantne ja praktiline mudel ühendab kaasaegse disaini edasijõudnud tehnoloogiaga,
Techwood TRA-47P: Raclette Grill neljale inimesele.

See innovatiivne Raclette Grill on loodud pakkuma teile ja teie lähedastele unikaalset kulinaarset naudingut. See elegantne ja praktiline mudel ühendab kaasaegse disaini edasijõudnud tehnoloogiaga, et pakkuda mitte ainult maitsvat, vaid ka turvalist toiduvalmistamise kogemust. Techwood TRA-47P Raclette Grill ei ole mitte ainult suurepärane toiduvalmistamise tööriist, vaid ka suurepärane investeering ühiste hetkede jaoks lähedastega. Leidke inspiratsiooni uutes maitsetes ja naudingutes selle unikaalse seadmega, mis pakub teile unikaalset kulinaarset naudingut.

Techwood TRA-47P ainulaadsed omadused, mis eristavad seda teistest

Techwood TRA-47P Raclette Grill töötab standardse 230V-50Hz pingega ja pakub 600W võimsust, mis tagab kiire ja ühtlase grillpinna soojendamise. Selle jõudluse abil saate hõlpsasti valmistada mitmesuguseid roogasid, alates mahlakatest lihadest kuni maitsvate köögiviljadeni, kõik ühes seadmes. Techwood TRA-47P on varustatud mitme lisafunktsiooniga, mis muudavad teie toiduvalmistamise veelgi mugavamaks. Eemaldatav küpsetuskivi võimaldab teil nautida autentset maitset toidust, mis on valmistatud kuumal plaadil. Lisaks tagavad soojusisolatsiooniga käepidemed ohutu kasutamise, kõrvaldades põletusohtu. Mugavalt kasutatav lüliti koos indikaatorvalgusega võimaldab teil seadme olekut lihtsalt kontrollida. See on samuti väärtuslik kasutamise ohutuse tagamiseks. Sellepärast on Techwood TRA-47P varustatud ülekuumenemise korral automaatse väljalülitusega, tagades rahuliku meele toiduvalmistamise ajal.

Valmistage sotsiaalsed ja perekondlikud kogunemised täiesti uuele tasemele!

See seade on loodud arvestades teie sotsiaalseid ja perekondlikke kogunemisi. Komplektis on kuni neli spetsiaalselt kaetud panni, mis võimaldavad igal külalisel valmistada oma lemmikroogasid oma maitse järgi. Olgu see siis liha, köögiviljad või ehk soovite proovida loomingulisi maitsekombinatsioone, Techwood TRA-47P võimaldab teil rahuldada igale inimesele teie grupis maitseid.

Bränd Techwood
Mudel TRA-47P
Toiteallikas 230V- 50Hz
Võimsus 600W
Lisafunktsioonid Eemaldatav küpsetuskivi
Soojusisolatsiooniga käepidemed
Lüliti indikaatorvalgusega
Ülekuumenemiskaitse
4 mittekleepuvat kaetud panni

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.22 kg
Pakendi laius
13.5 cm
Pakendi kõrgus
26.2 cm
Pakendi pikkus
28.6 cm

Toote koodid

EAN
3760301551126
Tootja kood
TRA-47P

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge