Üksik kaasaskantav elektripliit 1500W

Ostukorvis rakendub
20% (lisa)allahindlust
(min. 10€ ostul)
31,99 €

Põhiinfo

Kaasaskantav elektripliit 1500 W

Kas plaanid minna telkima ja ainus, mis varustusest puudu on, on kompaktne kaasaskantav elektripliit? Vali Teesa TSA0202 mudel, mille võimsus on 1500 W ja millel on üks malmist põlet. Tänu maksimaalsele temperatuurile kuni 650°C võimaldab seade mitte ainult keeta vett tee või kohvi jaoks, vaid ka valmistada lõunasööki kogu perele. Teesa reisipliidi mugava kasutamise tagab termostaadi nupp koos kontrolltulega.

Teesa kvaliteetsest kaasaskantavast reisipliidist annavad tunnistust kuumakindlad materjalid. Mudel TSA0202 on valmistatud roostevabast terasest, millel on mittenakkuv kate, mis teeb puhastamise oluliselt lihtsamaks. Stabiilse ja ohutu töö tagavad libisemiskindlad jalad ning ülekuumenemise ja ülepinge kaitse funktsioon.

Toote koodid

EAN
5901890068956

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge