Teka integreeritav ahi HLB840P, valge

Põhiinfo

Teka uus, "WISH" sarja DualClean ahi! See on esimene topelt puhastussüsteemiga ahi. Ahjul on lisaks mugavale HydroClean aurupuhastusele nüüd ka pürolüüs isepuhastus programm. HydroClean aurupuhastus on mõeldud iganädalaseks ahju värskendamiseks ja mu

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Teka uus, "WISH" sarja DualClean ahi!
See on esimene topelt puhastussüsteemiga ahi.
Ahjul on lisaks mugavale HydroClean aurupuhastusele nüüd ka pürolüüs isepuhastus programm. HydroClean aurupuhastus on mõeldud iganädalaseks ahju värskendamiseks ja mustuse lahti aurutamiseks, pürolüüs aga igakuiseks tõhusaks ahju puhastamiseks.
Ahjud on varasemast veelgi suurema mahutavusega - 70 L.
Uued ahjud on varustatud maksimaalset turvalisust tagavate lisadega: Ahju uksel on SoftClose süsteem, mis muudab ukse sulgumise sujuvaks ja vaikseks. Lisaks on ahju uks 4 kordse klaasiga, tänu millele väheneb klaasi temperatuur küpsetusprotsessi ajal ja ahju klaas ei lähe nii kuumaks, et võiksite ennast põletada kui kogemata uksega kokku puutute.
A+ energiaklass, tänu millele suudab ta kokku hoida umbes 20% veelgi rohkem elektrit, võrreldes tavaliste A klassi ahjudega.
Lisavarustusena on võimalik ahjule juurde osta Multicook komplekti - see komplekt koosneb lisa ahjuplaadist, ahjuplaadi kaanest, lisa grillrestist ja kahest metallnõust, millega on mugav eraldada näiteks liha ja kartul.
Komplektis 1 paar teleskoopsiine.


Küpsetusprogramme 9
Ventilaator +
Puhastussüsteem Pürolüüs + Hydroclean
Kuum pöördõhk +
LCD ekraan +
Elektrooniline taimer +
Grill +
Pizzarežiim +
Pehmelt sulguv uks +
Jahe uks +
Lastelukk +
Teleskoopsiine 1
Energiaklass A+
Ahju maht, L 70
Disain Wish
Värv Valge
Valgustus +
Võimsus, W 3552
Mõõtmed K x L x S 595 x 595 x 559 mm

Toote koodid

EAN
8421152148815
Tootja kood
HLB840PW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge