Universal sports harness for phone, camera, GoPro MC-445 cameras

15,99 €

Pamatinformācija

Sportsharjutus Macleani telefonile, universaalne, telefonile, kaamerale, GoPro kaameratele ja teistele, MC-445 Harjutus võimaldab teil kinnitada GoPro kaamera või telefoni rinnale. Neid saavad kasutada nii naised kui mehed, väikese kehaehitusega inim

Sportsharjutus Macleani telefonile, universaalne, telefonile, kaamerale, GoPro kaameratele ja teistele, MC-445

Harjutus võimaldab teil kinnitada GoPro kaamera või telefoni rinnale. Neid saavad kasutada nii naised kui mehed, väikese kehaehitusega inimesed ja hästi treenitud inimesed. Kõik see tänu laiale reguleerimisvõimaluste valikule ja kinnitusrihmade kõrgele paindlikkusele. Harjutused on valmistatud kvaliteetsest plastikust ja paindlikust kummist, mis tagab nende väga kõrge kvaliteedi ja ergonoomika. Suurepärane lahendus inimestele, kes otsivad asendust rinnaharjutusele.

Sisseehitatud peegel hõlbustab enda asetamist kaamera kaadrisse, nii et teie materjalid on alati kõrge kvaliteediga. Hoidik on ühilduv telefonidega, mille laius on 75 mm kuni 100 mm ja kõrgus 140 kuni 180 mm ning sisseehitatud spetsiaalne lukustussüsteem tagab, et teie nutitelefon on stabiilselt hoidikul kinnitatud. Harjutusel on pikkuse reguleerimise pandlad, nii et saate selle pikkust oma keha kuju järgi reguleerida. Salvestamise mugavus Harjutused, mis võimaldavad nutitelefoni, kaamera, GoPro kaamera ja muude seadmete kinnitamist rinnale, on ideaalne lahendus aktiivsetele inimestele, kes vajavad lahendust, mis võimaldab neil salvestada oma sporditegevusi ilma seadet käes hoidmata või kinnitamata seda kiivri külge. Suur reguleerimisvõimaluste valik, väikesed mõõtmed ja tagasihoidlik kaal tähendavad, et iga kasutaja ei tunne isegi, et neil on seadmega paigaldatud harjutus.


Compatible with Fits phones with dimensions: - width: 7.5 - 10 cm - height: 14 - 18 cm
Accessories included Sports harness for GoPro cameras Maclean MC-445 Phone holder User manual
Color Black
Other features Chest attachment for mounting a camera or phone Compatible with smartphones, GoPro cameras and more Shock resistant Universal size Wide range of strap adjustments Adjusting the angle of inclination High comfort of use Supports phones with a width of 7.5 t

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg
Iepakojuma platums
17 cm
Iepakojuma augstums
29 cm
Iepakojuma garums
7.5 cm

Produktu kodi

EAN
5902211129608
Ražotāja kods
AJMCLWMACLMC445

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt