PVC waterproof backpack bag 10l - white

Pamatinformācija

PVC veekindel seljakoti kott 10l - valge Sportkott, hoiukott või veekindel seljakott - kasutage seda, nagu soovite! See toode on ideaalne kaaslane matkamisel, telkimisel, väljasõitudel, lumelauasõidul, suusatamisel, kalastamisel, purjetamisel ja rann

Prece ir arhivēta

PVC veekindel seljakoti kott 10l - valge

Sportkott, hoiukott või veekindel seljakott - kasutage seda, nagu soovite! See toode on ideaalne kaaslane matkamisel, telkimisel, väljasõitudel, lumelauasõidul, suusatamisel, kalastamisel, purjetamisel ja rannas. Tugevdatud rullkinnituse ja kõrgsagedusliku kuumtöötluse abil pakub kott optimaalset kaitset vihma ja pritsiva vee eest. See sobib suurepäraselt ka jalgrattasõitudeks igal aastaajal ja igas ilmas.
Kott on väga vastupidav füüsilisele kahjustusele, seda on lihtne puhastada ja hõlpsasti ladustada. Veekindel hoiukott on varustatud õlarihmaga.

OLULINE - Kott on äärmiselt veekindel, kuid see ei ole 100% veekindel, kui see on täielikult vee all. Seetõttu ei tohiks seda vette kasta.

Tehnilised andmed:

  • Valge värv
  • Materjal: PVC
  • Mõõtmed: 20 x 49 x 27 cm
  • Kaal: 292 g

BC PM
Color White
Package Foil bag
Product packaging height in cm 43
Product packaging width in cm 20
Product packaging depth in cm 2
Euro hanger No
Bag capacity 10 l
Material Synthetic fabric
Waga gabarytowa w gramach 286.67

Produktu kodi

EAN
5907769306938
Ražotāja kods
9145576276570

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt