Avenue Stark 23" -myrskysateenvarjo, 58 cm

30,99 €

53,43 € / M

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Avenue Stark 23" -myrskysateenvarjo, 58 cm

Avenue Stark 23" -myrskysateenvarjo on ideaalne kaaslane igasuguste ilmastikuolude jaoks. See elegantne ja vastupidav vihmavari on loodud pakkuma maksimaalset kaitset tugeva tuule ja vihma eest. Tänu oma 23-tollisele (58 cm) suurusele ja tugevale konstruktsioonile on see vihmavari suurepärane valik nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Avenue Stark vihmavari on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad pikaajalise vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

Vihmavari on varustatud tugeva ja vastupidava raamiga, mis on valmistatud klaaskiust ja metallist, pakkudes suurepärast stabiilsust ka kõige tugevamate tuuleiilide korral. Sellel on automaatne avamismehhanism, mis võimaldab vihmavarju kiiresti ja mugavalt avada vaid ühe nupuvajutusega. Lisaks on Avenue Stark vihmavarjul ergonoomiline käepide, mis tagab mugava ja kindla haarde ka märgades tingimustes.

Vihmavarju kangas on valmistatud veekindlast ja kiiresti kuivavast materjalist, mis hoiab teid kuivana ka kõige tugevama vihmasaju ajal. Kangas on ka UV-kaitsega, pakkudes lisakaitset päikesekiirguse eest. Avenue Stark 23" -myrskysateenvarjo on saadaval erinevates värvitoonides, mis võimaldavad teil valida just teie stiilile sobiva variandi.

See vihmavari on kompaktne ja kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda ja hoiustada. See mahub mugavalt käekotti, seljakotti või autosse, olles alati käepärast, kui ilm ootamatult muutub. Avenue Stark vihmavari on suurepärane kingitus sõpradele ja pereliikmetele, kes hindavad kvaliteeti ja stiili.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: Avenue Stark 23" -myrskysateenvarjo
  • Vihmavarju läbimõõt: 58 cm (23 tolli)
  • EAN kood: 2220008335753
  • Raami materjal: Klaaskiud ja metall
  • Kanga materjal: Veekindel ja kiiresti kuivav materjal, UV-kaitsega
  • Avamismehhanism: Automaatne
  • Käepide: Ergonoomiline ja libisemiskindel
  • Kaal: Kerge ja kompaktne
  • Värvivalikud: Erinevad värvitoonid

Izmēri un svars

Bruto svars
0.4 kg
Iepakojuma platums
0.07 cm
Iepakojuma augstums
0.8 cm
Iepakojuma garums
0.07 cm

Produktu kodi

EAN
2220008335753
Ražotāja kods
10908701

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt