GXT260 CENDOR HEADSET STAND

14,99 €

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

GXT260 CENDOR HEADSET STAND

GXT260 CENDOR HEADSET STAND on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma kõrvaklappe stiilselt ja praktiliselt hoiustada. See elegantne ja vastupidav kõrvaklappide hoidik on loodud spetsiaalselt mänguritele, muusikasõpradele ja kõigile, kes hindavad korras töölauda. GXT260 CENDOR HEADSET STAND aitab hoida teie kõrvaklapid alati käepärast ja kaitseb neid kahjustuste eest, mis võivad tekkida, kui need lihtsalt lauale visatakse.

See kõrvaklappide hoidik on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad pikaajalise vastupidavuse. Sellel on stabiilne alus, mis hoiab hoidiku kindlalt paigal, isegi kui kõrvaklapid on raskemad. Hoidiku disain on minimalistlik ja kaasaegne, sobides suurepäraselt igasse interjööri. Lisaks praktilisusele lisab GXT260 CENDOR HEADSET STAND teie töö- või mänguruumile ka esteetilist väärtust.

GXT260 CENDOR HEADSET STAND on universaalne ja sobib enamikele kõrvaklappidele, olenemata nende suurusest või brändist. Sellel on ka kaablijuhtimise süsteem, mis aitab hoida teie töölaud korras ja organiseeritud. Kaablid saab lihtsalt ja mugavalt hoidiku külge kinnitada, vältides nende sassi minemist või laualt maha kukkumist.

Kui otsite praktilist ja stiilset lahendust oma kõrvaklappide hoiustamiseks, on GXT260 CENDOR HEADSET STAND just see, mida vajate. See on suurepärane kingitus igale mängurile või muusikasõbrale, kes hindab korras ja organiseeritud töölauda.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: GXT260 CENDOR HEADSET STAND
  • EAN kood: 8713439229738
  • Mõõtmed: 25 x 15 x 10 cm
  • Kaal: 300 g
  • Materjal: Plastik, metall
  • Värv: Must
  • Ühilduvus: Universaalne, sobib enamikele kõrvaklappidele
  • Kaablijuhtimise süsteem: Jah
  • Stabiilne alus: Jah

Toote tüüp Kõrvaklapihoidik
Brändiühilduvus Kõik tootjad
Toote värv Must
Laius 210 mm
Sügavus 125 mm
Kõrgus 255 mm
Kaal 185 g
Kogus 1
Pakendi tüüp Karp
Harmonized System (HS) kood 85189000

Specs Icecat

Izmēri un svars

Bruto svars
0.38 kg
Iepakojuma platums
16 cm
Iepakojuma augstums
6 cm
Iepakojuma garums
27 cm

Produktu kodi

EAN
8713439229738
Ražotāja kods
22973

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt