GXT210 SCORP USB MICROPHONE

14,99 €

Pamatinformācija

GXT 210 SCORP USB mikrofon Trust GXT 210 Scorp on ideaalne mikrofon algajatele striimijatele ja mänguritele, kes otsivad lihtsat ja taskukohast lahendust oma hääle salvestamiseks. Mikrofon
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

GXT 210 SCORP USB mikrofon

Trust GXT 210 Scorp on ideaalne mikrofon algajatele striimijatele ja mänguritele, kes otsivad lihtsat ja taskukohast lahendust oma hääle salvestamiseks. Mikrofon ühendub arvutiga USB-kaabli abil, mis teeb selle seadistamise imelihtsaks. Lihtsalt ühenda mikrofon arvutiga ja oledki valmis rääkima!

Mikrofoni kardioidne salvestusmuster tagab selge ja loomuliku hääle, minimeerides samal ajal taustamüra. See on eriti kasulik mürarikastes keskkondades, kus soovite, et teie hääl oleks selgelt kuuldav.

GXT 210 Scorp on varustatud ka reguleeritava jalaga, mis võimaldab teil mikrofoni ideaalselt oma suu ette paigutada. See tagab optimaalse salvestuskvaliteedi ja mugavuse pikkadeks mängu- või striimingusessioonideks.

Tänu oma kompaktsele disainile ei võta GXT 210 Scorp palju ruumi ja sobib suurepäraselt igale lauale. See on suurepärane valik kõigile, kes otsivad taskukohast ja hõlpsasti kasutatavat mikrofoni.

Tehnilised andmed:

  • Ühendus: USB
  • Salvestusmuster: Kardioidne
  • Sageduskarakteristik: 50Hz-16kHz
  • Tundlikkus: -42dB ± 3dB
  • Kaabli pikkus: 1.8m
  • EAN kood: 8713439206883

Tüüp Arvutimikrofon
Mikrofoni vaigistamine Jah
Ühenduvustehnoloogia Juhtmega ühendatud
Seadme liides USB
Toote värv Must, Punane
Sisse/välja lüliti Jah
Kaabli pikkus 1,5 m
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Windows 10, 8, 7, Vista
Toiteallikas USB
Mikrofoni kaal 102 g
Töölaua alus Jah
Harmonized System (HS) kood 85181000

Specs Icecat

Izmēri un svars

Bruto svars
0.22 kg
Iepakojuma platums
10 cm
Iepakojuma augstums
5 cm
Iepakojuma garums
31 cm

Produktu kodi

EAN
8713439206883
Ražotāja kods
20688

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt