Audio Pro A48 skaļrunis, Balts

1 099 €

Ikmēneša maksājums sākot no 37,46 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

A48
See esmaklassiline aktiivne stereokõlarikomplekt on õige valik, kui soovite parimat parimat. Kui vajate kõlarit, mis esineb erakordselt hästi nii televiisori vaatamisel kui ka lemmikmuusika kuulamisel. See on optimaalne kõlar, mis täidab mõlemad ülesanded ainulaadsel viisil. Harva leiate kõlarit, mis mõlemas valdkonnas nii ülima osavusega hakkama saab.
A38 on väga kõrge jõudlusega kõlar, kuid A48 tõstab teie helikogemuse veelgi kõrgemale tasemele. See on ilmselge valik igale HiFi entusiastile. A48 pakub 3 erinevat mitmetoalise lahendust; AirPlay 2, Google Cast ja Audio Pro enda mitmetoaline süsteem. See kõlaripaar pakub ka Spotify Connect, Tidal Connect ja Bluetoothi.
Nende kõlaritega saate täieliku kontrolli oma koduse meelelahutuse üle. Ühendage oma teler ARC-iga, et saaksite helitugevust lihtsalt teleri puldilt reguleerida. Voogedastage muusikat suurematest voogedastusteenustest WiFi või Bluetoothi kaudu. Ühendage oma CD-mängija optilise sisendi kaudu ja analoogallikas RCA sisendisse. Kõike seda saab juhtida AudioPro rakenduse või kaasasoleva kaugjuhtimispuldi abil. Kasutage 5 eelseadistust oma lemmikraadiojaamadele ja esitusloenditele kiireks juurdepääsuks. Mitmetoalise funktsiooni abil saab A48 ühendada teiste Audio Pro, AirPlay 2 või Google Cast mitmetoaliste kõlaritega teie võrgus. Ükski teine ​​bränd ei saa pakkuda sellist mitmekülgsust nagu need kõlarid.
Rakenduses saate häälestada kõlarite bassi / kõrgete helide tasakaalu ja lisada virtuaalse ümbritseva efekti (virtuaalne ümbritsev heli on saadaval ainult ARC-sisendi korral). See annab teile laiema helilava filmide vaatamisel. Veel üks suurepärane omadus on uuesti voogesitus, mis tähendab, et saate mängida oma muusikat (Bluetoothi või analoogsisendi kaudu) "meister" kõlarisse oma mitmetoalisesse komplekti, mis saab seejärel muusikat uuesti voogesitada teistele kõlaritele, mis on Audio Pro mitmetoalise rakenduse abil grupeeritud. See tähendab, et saate ühendada oma plaadimängija, et mängida muusikat oma A48 kõlaritele.
Pehmes satiinvalges või mustas värvitud puidust kapp sobib loomulikult teie koju. Kangast esiküljed on kinnitatud magnetitega ja neid saab lihtsalt eemaldada, et saada kaasaegsem välimus, kui see on teie eelistatud disain.
TOP 3 OMADUST:
- Ülim helikvaliteet muusika ja filmide jaoks. Voogedastage oma muusikat kõrge eraldusvõimega kvaliteedis.
- Ühildub AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect, Tidal Connect ja Audio Pro mitmetoalise süsteemiga.
- Suurepärane teleri ühilduvus ja kasutajasõbralikkus ARC-iga.

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 159,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 99,99 €
  • Insurance (1 year) - 199,99 €
  • Insurance (2 years) - 269,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
25.4 kg
Iepakojuma platums
649 cm
Iepakojuma augstums
319 cm
Iepakojuma garums
980 cm

Produktu kodi

EAN
7330117152617
Ražotāja kods
15261

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt