Guess GUA2PGCE4CW case for AirPods 1/2 - brown GCube Charm

19,99 €

Pamatinformācija

GCube võlu Erakordselt stiilne ja maitsekas kaitseümbris AirPods kõrvaklappidele on loodud inimestele, kes soovivad kaitsta oma seadet ja samal ajal anda oma kõrvaklappidele moeka välimuse. Guessi moemaja allkirjastatud GCube kollektsioon tagab kõrge
GCube võlu Erakordselt stiilne ja maitsekas kaitseümbris AirPods kõrvaklappidele on loodud inimestele, kes soovivad kaitsta oma seadet ja samal ajal anda oma kõrvaklappidele moeka välimuse. Guessi moemaja allkirjastatud GCube kollektsioon tagab kõrgeima kvaliteediga töötluse unikaalse disaini ja disaini esteetikaga. Täielik kaitse ja turvalisus teie AirPodsile. Selle ümbrise konstruktsioon on äärmiselt vastupidav tänu löögikindlale polüuretaanile. Ümbrise ülemine kiht on kaetud keskkonnasõbraliku nahaga, mis annab sellele tootele väga eksklusiivse välimuse. Kõrgekvaliteediline ümbris sobib ideaalselt originaalsele AirPodsi ümbrisele. Kollektsiooni kaunistab kõrgeima kvaliteediga GCube trükk, mis muudab selle täiuslikuks pakkumiseks nõudlikele inimestele, kes hindavad eksklusiivset välimust ja disainielemente. Guessi moemaja iseloomulik G Cube muster on väga ihaldatud mustrina, mis on otse võetud selle kaubamärgi uusimatest kollektsioonidest. Suur Guessi kaubamärgi logo, mis on keskelt paigutatud ümbrise alumisele rihmale, rõhutab kollektsiooni elitaarsust, on kaunis kaunistus ja samal ajal kinnitab ümbrise suurepärast kvaliteeti ja autentsust. Seda läbimõeldud kollektsiooni täiendab ripats, millel on iseloomulik 4G logo, mis kinnitab toote ehtsust ja kõrgeimat kvaliteeti. Toode on Guessi kaubamärgi litsentsi alusel valmistatud. Tehnilised andmed Kollektsioon: GCube võlu Tüüp: AirPodsi ümbris Materjal: TPU/Öko nahk Värv: Pruun Ühilduvus: AirPods 1/2 gen
Euro hanger Yes
Package Box
Tłumaczenia eng, cze, fre, spa, ger, ukr, ita
Compatibility - device manufacturer Apple
Compatibility - device model AirPods 1, AirPods 2
Color Brown
Protection Application For headphones

Produktu kodi

EAN
3666339171155
Ražotāja kods
3666339171155

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt