Case Cygnett TekView for AirPods PRO (purple)

7,99 €

Pamatinformācija

Cygnett TekView ümbris AirPods PRO jaoks (lilla) Hoidke oma kõrvaklapid Cygnetti abil turvaliselt! TekView ümbrised on ideaalsed kõrvaklappide ümbrise kaitseks kriimustuste ja kahjustuste eest ning pakuvad ka suurepärast põrutuskindlust. Need sobiva
Cygnett TekView ümbris AirPods PRO jaoks (lilla) Hoidke oma kõrvaklapid Cygnetti abil turvaliselt! TekView ümbrised on ideaalsed kõrvaklappide ümbrise kaitseks kriimustuste ja kahjustuste eest ning pakuvad ka suurepärast põrutuskindlust. Need sobivad ideaalselt AirPods PRO jaoks. Minimaalne disain hoiab AirPods kõrvaklapid kompaktsena, võimaldades neid kaitseümbrise eemaldamata laadida. Kohandatud kõrvaklappidele Ümbris on loodud AirPods PRO kõrvaklappidega ühilduvaks. See sobib ideaalselt teie kõrvaklappidele ja võimaldab mugavat juurdepääsu kõigile portidele ja nuppudele. Samuti saate neid ühendada ja juhtmevabalt laadida ilma ümbrist eemaldamata. Usaldusväärne kaitse Kõrvaklappide konstruktsioonis on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis on äärmiselt vastupidavad ja kulumiskindlad. Ümbrise sisemus pakub suurepärast põrutuskindlust ja kaitseb kõrvaklappe kahjustuste ja kriimustuste eest. Seega võite olla kindel, et need püsivad suurepärases seisukorras pikka aega. Lisaks takistab spetsiaalne libisemisvastane materjal kõrvaklappide laadimiskorpuse käest libisemist. Tehnilised andmed: - Tootja: Cygnett - Mudel: CY3118TEKVI - Mõõtmed: 48 x 65 x 25 mm - Kaal: 16 g - Värv: Lilla - Ühilduvus: AirPods PRO

Izmēri un svars

Bruto svars
1.02 kg
Iepakojuma platums
9.2 cm
Iepakojuma augstums
3 cm
Iepakojuma garums
12 cm

Produktu kodi

EAN
0848116025544
Ražotāja kods
CY3118TEKVI

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt