Headphone stand ONIKUMA ST-2 black

18,99 €

Pamatinformācija

ONIKUMA ST02 Must kõrvaklappide hoidik Kõrvaklapid on mängurite jaoks oluline ese, seega tasub nende eest hoolitseda, et need kestaksid võimalikult kaua - selleks sobib suurepäraselt spetsiaalne hoidik nagu ONIKUMA ST-2, mis tagab mitte ainult turval
ONIKUMA ST02 Must kõrvaklappide hoidik

Kõrvaklapid on mängurite jaoks oluline ese, seega tasub nende eest hoolitseda, et need kestaksid võimalikult kaua - selleks sobib suurepäraselt spetsiaalne hoidik nagu ONIKUMA ST-2, mis tagab mitte ainult turvalisuse ja stabiilsuse, vaid omab ka mitmeid täiendavaid eeliseid. Esimene neist on libisemisvastane pind hoidiku põhjas, mis takistab hoidiku libisemist laual. Teine eelis on hoidiku aluses asuvad kolm USB2.0 porti, mis toetavad andmeedastust ja laadimist. Lisaks on ONIKUMA ST-2 suurepärane vidin, sest kui see on ühendatud, helendab see sujuvalt RGB värvidega või sädeleb ühes värvitoonis - sina otsustad, kuidas soovid oma lauda näha!

Stabiilsus ja turvalisus

ONIKUMA ST-2 hoidiku tugev ja stabiilne disain tagab, et kõrvaklapid seisavad kindlalt laual, kartmata juhuslikke kukkumisi või kahjustusi. Omakorda tänu libisemisvastasele pinnale hoidiku põhjas võid kindel olla, et hoidik püsib paigal ka intensiivsete vibratsioonide ajal. ONIKUMA ST-2 on väga praktiline tarvik.

USB portid

See hoidik mitte ainult ei hoia sinu kõrvaklappe turvaliselt ja stabiilselt, vaid selle kolme USB porti2.0 abil saad sellesse ühendada ka täiendavaid seadmeid, näiteks neid laadida. Sa ei pea enam otsima täiendavat elektripistikupesa, kui soovid telefoni aku laadida - ONIKUMA ST-2 hoidikusse saad lihtsalt oma telefoni ühendada ja hoida seda käeulatuses. Lisaks on sellel hoidikul ka 3,5 mm kõrvaklapipesa.

Värvide paraad

ONIKUMA ST-2 ei ole mitte ainult praktiline tarvik, vaid ka stiilne vidin, mis sobib hästi sädeleva klaviatuuri või hiirega, et veelgi suurendada oma mängukogemust. Hoidikul on kaks valgustusrežiimi - sujuv värvide muutumine RGB skaalal või ühevärviline valgustus. Hoidiku ühel küljel on nupp režiimide vahetamiseks.

Pakendi sisu
  • Hoidik
  • Kasutusjuhend
Bränd ONIKUMA
Mudel ST-2
Ühendus USB2.0
Audio sisend 3,5 mm
Kaabli pikkus 1,5 m
LED toide; DCV±5%
Voolutugevus <250mA
Mõõtmed 277,8 mm x 146,4 mm x 125,6 mm
Kaal 384 g
Taustavalgustus RGB

Izmēri un svars

Bruto svars
0.59 kg
Iepakojuma platums
29.5 cm
Iepakojuma augstums
6.5 cm
Iepakojuma garums
21 cm

Produktu kodi

EAN
6972470561739
Ražotāja kods
ST-2B RGB holder

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt