Juhtmevabad kõrvaklapid Sonos Ace, must

499 €

Ikmēneša maksājums sākot no 17,01 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Sonos ökosüsteemi uusim liigeSonos Ace kõrvaklapid on ühilduvad Sonos ökosüsteemiga, pakkudes kadudeta HiFi-muusika tuge nii USB-C kui ka Bluetoothi kaudu. See funktsioon võimaldab nautida kõrgeima kvaliteediga heli erinevatest allikatest, muutes nee

Sonos ökosüsteemi uusim liige
Sonos Ace kõrvaklapid on ühilduvad Sonos ökosüsteemiga, pakkudes kadudeta HiFi-muusika tuge nii USB-C kui ka Bluetoothi kaudu. See funktsioon võimaldab nautida kõrgeima kvaliteediga heli erinevatest allikatest, muutes need ideaalseks valikuks audiofiilidele.

Aktiivne mürasummutus ja läbipaistvusrežiim
Aktiivne mürasummutus ja läbipaistvusrežiim tagavad, et saate keskenduda muusikale ilma välistest segajatest häiritud või vajadusel olla teadlik ümbritsevast keskkonnast. See muudab kõrvaklapid mitmekülgseks valikuks nii reisimisel kui ka igapäevaseks kasutamiseks.

8 mikrofoni
Kaheksa mikrofoni parandavad helikvaliteeti nii helistamisel kui ka mürasummutuse efektiivsust, tagades selge suhtluse ja muusikaelamuse.

Ruumiline heli ja Dolby Atmos
Ruumiline heli koos peajälgimisega loob mulje heliallikate ruumilisest paiknemisest, andes kuulamiskogemusele sügavama mõõtme ja muutes audioelamuse kaasahaaravamaks. Dolby Atmos loob kolmedimensioonilise helikogemuse. 

Bluetooth ja USB-C ühendusvõimalused
Bluetoothi ja USB-C ühendusvõimalused koos komplekti kuuluva lisa USB-C - 3,5 mm kaabliga pakuvad paindlikkust heliseadmete ühendamisel. See võimaldab kõrvaklappe kasutada erinevate seadmetega, suurendades nende kasutusvõimalusi.

Kuni 30 tundi kuulamisaega
Kuni 30 tundi kuulamisaega koos kiirlaadimise toega tähendab, et kõrvaklapid on alati valmis pikemaks kasutamiseks. Kiirlaadimine on eriti kasulik kiire elutempoga inimestele, kuna see võimaldab kõrvaklappe kiiresti laadida ja kasutada.

Stiilne disain
Ilus disain kunstnahast kõrvapatjadega tagab mugavuse ja stiili, muutes kõrvaklapid nii esteetiliselt meeldivaks kui ka mugavaks ka pikemaajalisel kasutamisel. Kaasasolev kaitsev kott aitab kõrvaklappe turvaliselt hoida ja transportida, tagades nende pikaajalise kestvuse.


Tootja Sonos
Liik ülekõrvaklapid (over-ear)
Juhtmevabad kõrvaklapid (wireless) Jah
Värv Must
Mikrofoniga kõrvaklapid (headset) Jah
Juhtmevaba laadimine Ei
Mürasummutus (noise canceling) Jah
Pehmenduste materjal Kunstnahk
Akustika Suletud tüüpi (closed-back)
Mürasummutuse tehnoloogia Aktiivne
Seadistamine rakenduse abil Jah
Bluetooth Bluetooth 5.4
Valgustus Ei
Kokkuklapitav disain Ei
Kiirlaadimine Jah
Ruumiline heli Jah

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 89,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 59,99 €
  • Insurance (1 year) - 69,99 €
  • Insurance (2 years) - 129,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
1.09 kg

Produktu kodi

EAN
8720862502642
Ražotāja kods
ACEG1R21BLK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 2-4 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt