Słuchawki TRACER GAMEZONE Raptor V2 RGB

33,99 €

Pamatinformācija

Otsid mängurikõrvaklappe, millel on ebatavaline välimus ja haarav helikvaliteet? Tracer GAMEZONE Raptor V2 on komplekt, mis on loodud just Sulle. Disainitud RGB-valgustus, vastupidav metallist peapael ja läbimurdeline konstruktsioon teevad sellest parima valiku mänguritele. Komplekt kuulub populaarsesse GAMEZONE seeriasse, mis on loodud spetsiaalselt mänguritele, kes hindavad kõrgeimat kvaliteeti ja arenenud funktsioone.
-Haarav helikvaliteet mängudes.
-Kahekordsete draiverite konstruktsioon. 50mm+23mm
-RGB LED valgustus.
-Paindlik valgustusega mikrofon.
-Juhtmega kontroller.
-2x mini-jack splitter.
-Metallist peapael.
Hämmastav RGB valgustus

Väljenda oma stiili või hetke meeleolu kasutades saadaval olevaid värvikombinatsioone. RGB LED tehnoloogiaga valgustus kõrvaklappidel muudab Tracer GAMEZONE Raptor V2 ideaalseks mänguristiili esindajaks. Pole vahet, kas mängid päeval või öösel, Sinu kõrvaklapid näevad alati muljetavaldavad välja. Vali oma lemmikvärv saadaval olevate valgustusseadete hulgast juhtmega kontrolleri abil.

100% keskendumine mängu ajal

Metallist peapaela konstruktsioon automaatse kõrguse reguleerimisega muudab komplekti väga vastupidavaks ja tugevaks, olles ideaalne kaaslane paljudele mängumaratonidele. Iga mängur hindab mitte ainult kõrvaklappide kvaliteeti, vaid ka kasutusmugavust. Spetsiaalselt kujundatud ja pehme, elastse nahaga polsterdatud kõrvapadjad tagavad erakordse mugavuse, et saaksid helisse sukelduda ja mängida tundide kaupa. Tõhus ümbritsevate häirivate helide isoleerimine võimaldab täielikult mängule keskenduda.

Suurepärane kommunikatsioon

Paindlik mikrofon valgustatud otsaga on varustatud mürasummutuse funktsiooniga. Nüüd ei sega miski vestlust Sinu meeskonnakaaslastega. Sinu hääl on alati kristallselge ja iga antud käsklus äärmiselt selge.

Haarav helikvaliteet

Sukeldu erakordsesse helikvaliteeti, mida pakub Tracer GAMEZONE Raptor V2 komplekt. Kõrvaklappide läbimurdeline konstruktsioon tagab suurema heliselguse ja vähem moonutusi. Kõik see tänu eraldi draiveritele, mille läbimõõt on 50 mm madalate toonide ja 23 mm kõrgete toonide jaoks. Optimaalne häälestus ja puhtam, tasakaalustatum heli aitavad Sul mängus vastase hõlpsasti leida. Kuule isegi kõige vaiksemat hiiliva vaenlase sahinat.

Ühilduvus paljude platvormidega

Komplektis olev splitter kahe 3.5 mm mini-jack pistikuga on ideaalne lahendus mänguritele, kes soovivad kõrvaklappe ühendada seadmega, millel on topelt mini-jack sisend. PC, PS4, Xbox One ja teiste platvormide kasutajad, millel on see pesa, saavad kõrvaklappide võimalusi täielikult ära kasutada.

Produktu kodi

EAN
5907512864548

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt