Rolux Duo Mini V-Mount Battery Plate RL-AC16S

139,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,77 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ühenda 2 mini v-mount akut korraga oma kaameraga või LED-valgustiga. See võimaldab sul teha pikemaid võtteid ilma akut vahetamata. Roluxi RL-AC16S-l on ruumi 2 universaalsele mini v-mount akule, näiteks Roluxi RL-BP0990SM-ile. Neid saab leida valikul

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Ühenda 2 mini v-mount akut korraga oma kaameraga või LED-valgustiga. See võimaldab sul teha pikemaid võtteid ilma akut vahetamata. Roluxi RL-AC16S-l on ruumi 2 universaalsele mini v-mount akule, näiteks Roluxi RL-BP0990SM-ile. Neid saab leida valikuliste tarvikute hulgast. Olulised omadused Rolux RL-AC16S - Seadmed: RL-AC16S sobib professionaalsetele kaameratele, LED-valgustitele, helisegistitele ja stabilisaatoritele. - 2 universaalset mini v-mount akut: peale Roluxi mini v-mount aku sobivad ka teiste brändide mini v-mount akud. Need peavad aga olema mini versioonid, mitte laiemad kui 7,5 cm akut kohta. - Kuumvahetus: kas akud on peaaegu tühjad? Pole probleemi. Vaheta esmalt aku 1 ja seejärel aku 2. Seade on siis pidevalt toitega. Seega ilma katkestusteta. - Turvalisus: erinevad süsteemid tagavad ohutu kasutamise. Näiteks kaitse liiga suure pinge, äärmuslike temperatuuride ja lühiste eest. - D-tap pesad: RL-AC16S-l on 2 D-tap pesa. See universaalne standard võimaldab lisatarvikuid toita. Näiteks LED-valgusti kaameral. RL-AC16S praktikas Kasutad RL-AC16S-i näiteks Panasonicu ja Sony kaameratega. Samuti saab seda kasutada Sirui, Falcon Eyesi ja StudioKingi LED-valgustite jaoks. Tegelikult sobib see kõikidele seadmetele, millel on v-mount ühendus. Samuti stabilisaatoritele ja helisegistitele. Tänu kuumvahetuse võimalusele jääb sinu aku toide katkematult. Sest sa vahetad lihtsalt akusid edasi-tagasi. Tehnilised andmed RL-AC16S RL-AC16S sobib 14,4 V akudega töötavatele seadmetele. Seal on ruumi 2 v-mount akule, mis moodustavad koos 1 v-mount väljundi. Kui ühendad 2 akut erinevate pingeastmetega, on kõrgepinge akust saadaval väljund. Kui aku on tühi, näitab seda punane tuli. 1x Aku plaat RL-AC16S; 1x Kasutusjuhend (EN)

Produktu kodi

EAN
8718127031617

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt