Wozinsky Waterproof Scooter Cover Scooter Bag Black (WSB5BK)

Pamatinformācija

Veekindel tõukeratta kott Wozinsky - tõukeratta kott pikkade rihmadega - must (WSB5BK) Kasulik vidin tõukeratta omanikele? Vastupidavast materjalist veekindel ümbris Wozinsky WSB5BK tõukerattale. Sellel on mugavad käepidemed tõukeratta kandmiseks, s

Prece ir arhivēta

Veekindel tõukeratta kott Wozinsky - tõukeratta kott pikkade rihmadega - must (WSB5BK)

Kasulik vidin tõukeratta omanikele? Vastupidavast materjalist veekindel ümbris Wozinsky WSB5BK tõukerattale. Sellel on mugavad käepidemed tõukeratta kandmiseks, see on vastupidav mustusele, vihmale ja tolmu, sellel on universaalne kuju. Sellel tõukeratta kotil on kaks pikka rihma, mida saate kanda üle õla või käes hoida. Suure suuruse tõttu sobib see paljudele tõukeratta mudelitele - ka suurematele.

Spetsifikatsioon:

  • Bränd: Wozinsky
  • Mudel: WSB5BK
  • Materjal: 420D polüestervõrk + polüuretaankate
  • Mõõtmed: 124 x 30 x 40 cm
  • Värv: must
Kõige olulisemad eelised tõukeratta katte - Wozinsky WSB5BK elektritõukeratta kott:
  • Tõukeratast saab mugavalt transportida. Kotil on pikad rihmad, mis võimaldavad selle üle õla riputada
  • Kaitseb teie tõukeratast vihma, niiskuse ja mustuse eest. Kate on täielikult veekindel, valmistatud vastupidavast materjalist
  • Sügisel ja talvisel hooajal katab ratas kindlalt tolmu. Ideaalne lahendus, kui te ei kasuta tõukeratast pikka aega
  • Sobib paljudele tõukeratta mudelitele. Kotis mahuvad nii väiksemad kui ka suuremad tõukerattad populaarsetelt brändidelt
  • Väike ruumikasutus pärast kokkupanekut. Tõukeratta kate on lihtne transportida
Tõukeratta kate mugavaks transportimiseks

Kasutate elektritõukeratast tööle sõitmiseks? Kavatsete teha veel mõned ostud ja soovite tõukerattaga turule minna? Panustage väga praktilisele lisavarustusele: Wozinsky WSB5BK tõukeratta ümbris koos mugava õlakotiga. Katte küljes on pikad sangad, mis hõlbustavad ratta kandmist. See on praktiline ja väga funktsionaalne lahendus. Sangad on kasulikud paljudes olukordades: kui soovite tõukerattalt ühistranspordile ümber istuda, kanda seda treppidest üles või mugavalt poes ostelda.

Veekindel ümbris tõukerattale

Kavatsete teha tõukerattaga väljasõitu, kuid pole kindel, milline ilm tuleb? Suurepärane lahendus on Wozinsky WSB5BK kate. See on valmistatud kahest veekindlast materjalist (polüester ja polüuretaan), mis kaitsevad vihma ja niiskuse eest. Oluline on, et katte ümbris kaitseb ka tõukeratast tõhusalt mustuse või mudaga sõites. Kasutatud kangad on vastupidavad ja tugevad.

Tõukeratta kate - ideaalne pärast suvehooaega

Tõukeratas - olgu see siis elektriline või traditsiooniline - on eelkõige suvine transpordivahend. Hooaja lõpus tasub selle eest hoolitseda, et järgmisel aastal säästa end puhastamise ja hooldamise muredest. Wozinsky WSB5BK tõukeratta kate sobib suurepäraselt tõukeratta hoiustamiseks kodus, garaažis või keldris pikema kasutamata jätmise korral. See kaitseb teie sõidukit kindlalt tolmu ja mustuse eest. Õmmeldud käepidemed aitavad tõukeratast mugavalt tõsta, et saaksite selle hõlpsalt riiulile või kappi panna.

Tõukeratta kott, mis sobib paljudele mudelitele

Wozinsky WSB5BK tõukeratta kott on universaalse kujuga ja suurte mõõtmetega: 124 x 30 x 40 cm. See sobib paljudele tõukeratta mudelitele populaarsetelt tootjatelt nagu Xiaomi, Segway, Motus või Razor. Ratta kindel sulgemine kotis võtab vaid minut. Kott sulgub mugava tõmblukuga kahe luku jaoks - veelgi suurema mugavuse tagamiseks.

Kergesti kaasaskantav tõukeratta ümbris

Kuna ümbris on valmistatud vastupidavast, kuid pehmest polüestrist, saate selle hõlpsasti kokku voltida väikese suurusega. Kokkupandud Wozinsky WSB5BK tõukeratta kate mahub seljakotti, kotti või sahtlisse. Seega saate seda alati endaga kaasas kanda, kui seda vajate.


Product packaging height in cm 31
Product packaging width in cm 20
Product packaging depth in cm 3
Waga gabarytowa w gramach 310
Producent code WSB5BK
Package Foil bag
Euro hanger No
Material Polyester, Synthetic fabric
Color Black
BC AB
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis długi

Produktu kodi

EAN
5907769307317
Ražotāja kods
5907769307317

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt