Rear bike light Superfire BTL02, USB, 330mAh

15,99 €

Pamatinformācija

Superfire BTL02 tagumine jalgrattatuli Superfire jalgrattatuli tuvastab automaatselt vibratsiooni, kui te pidurdama hakkate, ja aktiveerub, et hoida teid teel ohutuna, hoiatades teisi liiklejaid. Saate selle ka kinnitada seljakotile ja võtta selle er
Superfire BTL02 tagumine jalgrattatuli

Superfire jalgrattatuli tuvastab automaatselt vibratsiooni, kui te pidurdama hakkate, ja aktiveerub, et hoida teid teel ohutuna, hoiatades teisi liiklejaid. Saate selle ka kinnitada seljakotile ja võtta selle erinevate matkade jaoks kaasa. Sellel on 3 töörežiimi, nii et saate selle tööd oma vajadustele vastavalt reguleerida. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on see veekindel ja vastupidav. Lisaks on selle paigaldamine kiire ja lihtne.

Intelligentne andur

Seade on varustatud intelligentse anduriga, nii et lamp süttib, kui sõidate ebatasastel pindadel või pidurdades järsult. Kui BTL02 on valesti paigaldatud, lülitub vilkuv tuli sisse.

3 töörežiimi

Tulel on kolm režiimi, mida saate vastavalt vajadusele kasutada. Valige vilkuv tuli, vilkumine või alati sisse lülitatud režiim.

Vee- ja vastupidavus

IP44 veekindlusega ei pea te muretsema, et teie tuli vihmas kahjustada saab. Superfire'i jalgrattatuli on valmistatud kasutamiseks rasketes tingimustes. Lisaks on see valmistatud ABS-plastist ja alumiiniumsulamist, mis muudab selle vastupidavaks ja kahjustuste suhtes vastupidavaks.

Komplektis
  • tagumine tuli
  • laadimiskaabel
  • käepideme kinnitus
  • silikoonkinnitused
Bränd Superfire
Mudel BTL02
Mõõtmed 39 x 22 mm
Võimsus 3W
Aku mahtuvus 330 mAh
Kukkumiskindlus kuni 1 m
Ooterežiim umbes 2,5 tundi
Veekindlus IP44
Kaal 22 g
Pinge 3,7 V
Materjal ABS + alumiiniumsulam
Laadimisport USB-A
Laadimisaeg umbes 1 tund
Režiimid vilkuva tule, vilkumise, alati sisse lülitatud

Izmēri un svars

Bruto svars
0.08 kg
Iepakojuma platums
3 cm
Iepakojuma augstums
3 cm
Iepakojuma garums
7 cm

Produktu kodi

EAN
6956362995628
Ražotāja kods
BTL02

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt