Baseus AquaGlide BS-PC030 case waterproof IPX8 with cylindrical clasp - white

17,99 €

Pamatinformācija

Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindel ümbris IPX8 kaitse ja silindrilise kinnitusega - valge Puhkus veekogu ääres, süstasõit või rannas lõõgastumine on ideaalsed hetked eriliste hetkede jäädvustamiseks. Tänu Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindlale ümbris
Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindel ümbris IPX8 kaitse ja silindrilise kinnitusega - valge

Puhkus veekogu ääres, süstasõit või rannas lõõgastumine on ideaalsed hetked eriliste hetkede jäädvustamiseks. Tänu Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindlale ümbrisele on teie telefon alati kaitstud. See ümbris ei paku mitte ainult kaitset vee eest, vaid ka usaldusväärsust igas olukorras. Kohandatud kuni 7,2-tollise diagonaaliga telefonidele, sobib see ümbris enamikele turul olevatele mudelitele.

Spetsifikatsioon:

  • Bränd: Baseus
  • Mudel: Baseus AquaGlide BS-PC030 P60263701213-00
  • Ühilduvad telefonimudelid: kuni 7,2"
  • Kaitseaste: IPX8
  • Mõõtmed: 212 x 110 mm
  • Materjal: PC, TPU, puuvill
  • Värv: valge

Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindla ümbrise kõige olulisemad eelised:

  • Pakkub täielikku kaitset vee eest. Viiekihiline tihend kaitseb telefoni tõhusalt üleujutuse eest.
  • Võimaldab teha fotosid ja salvestada videoid vees. Läbipaistvad TPU aknad ümbrise mõlemal küljel on udukindlad.
  • Lihtne ja kiire sulgemine. Silindriline kinnitussüsteem keeratava mehhanismiga tagab täiusliku tihendi.
  • Ühildub erinevate telefonimudelitega. Sobib kuni 7,2-tollistele telefonidele, tagades universaalse kasutuse.
  • Tagab mugava kandmise. Rihm on valmistatud pehmest puuvillast, see on vastupidav ja mugav.
Tugev viiekihiline tihend maksimaalseks kaitseks

Baseus AquaGlide BS-PC030 veekindel ümbris pakub innovatiivset viiekihilist tihendit, mis kaitseb telefoni tõhusalt vee eest. Need kihid koosnevad topelt veekindlast tihendist, rullitud tihendist, silindrilisest kinnitist ja pöörlevast mehhanismist. Tänu sellele saate nautida veetegevusi ilma oma seadme pärast muretsemata. Olgu tegu 30 meetri sügavusele sukeldumise või basseinis mängimisega, teie telefon on alati kaitstud.

Usaldusväärne fotode ja videote jäädvustamine vee all

Läbipaistvad TPU aknad Baseus AquaGlide ümbrises võimaldavad teha fotosid ja salvestada videoid suurepärase kvaliteediga, isegi vee all. Materjal on vastupidav kollasusele ja sõrmejälgedele, tagades kristallselge pildi. Näotuvastuse funktsiooni kasutamise võimalus ja tundlik puutetundlikkus tähendavad, et ümbris mitte ainult ei kaitse, vaid võimaldab ka telefoni kõiki funktsioone täielikult kasutada.

Turvaline ja lihtne sulgemine silindrilise kinnitusega

Baseus AquaGlide ümbrise sulgemine ja avamine on lihtne ja kiire tänu pöörlevatele mehhanismidele ja libisevale kinnitusele. Silindriline kinnitus tagab parema tihendi, minimeerides juhusliku avanemise riski. See süsteem tagab, et teie telefon jääb kuivaks ka kõige karmimates tingimustes. See võimaldab teil keskenduda lõbutsemisele ja lõõgastumisele.

Mugav kandmine tänu vastupidavale kaelarihmale

Baseus AquaGlide ümbrise kandmise mugavus on sama oluline kui selle kaitse. Pehmest puuvillast valmistatud kaelarihm on mitte ainult mugav, vaid ka äärmiselt vastupidav. Ühes tükis disain välistab telefoni juhusliku maha kukkumise, mis on oluline dünaamiliste veetegevuste ajal.

Universaalne kasutus erinevate telefonimudelite jaoks

Baseus AquaGlide BS-PC030 ümbris ühildub kuni 7,2-tollise diagonaaliga telefonidega, mis teeb selle sobivaks enamikele populaarsetele mudelitele turul. Sõltumata brändist või mudelist, saate nautida selle ümbrise pakutavat täielikku kaitset.


Producent code P60263701213-00
IP / IPX protection class IPX8
Material Polycarbonate PC, TPU, Cotton
Package Box
Euro hanger Yes
BC ŁŚL
Color White
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis krótki, Angielski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis krótki, Niemiecki - Opis długi

Produktu kodi

EAN
6932172646301
Ražotāja kods
6932172646301

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt