Knog Blinder Battery 10 000 mAh

86,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,60 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Knog Blinder Battery 10 000 mAh

Knog Blinder Battery 10 000 mAh on võimas ja usaldusväärne kaasaskantav akupank, mis on loodud vastama teie igapäevastele energiavajadustele. See kompaktne ja stiilne seade on ideaalne kaaslane nii reisidel, matkal kui ka igapäevases kasutuses, pakkudes piisavalt energiat, et hoida teie seadmed alati laetuna. Tänu oma suurele mahutavusele, 10 000 mAh, suudab see akupank laadida teie nutitelefoni, tahvelarvuti või muud USB-seadmed mitu korda enne, kui vajab ise uuesti laadimist.

Knog Blinder Battery 10 000 mAh on varustatud kahe USB väljundiga, mis võimaldavad laadida kahte seadet samaaegselt. See on eriti mugav, kui teil on mitu seadet, mis vajavad laadimist, või kui soovite jagada energiat sõbraga. Akupanga korpus on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist, mis tagab pikaajalise kasutuse ja kaitse igapäevaste kulumiste eest.

Seadme disain on minimalistlik ja kaasaegne, sobides hästi igasuguse stiiliga. Selle kompaktne suurus võimaldab seda hõlpsasti kanda taskus, kotis või isegi käes, ilma et see oleks tülikas. Lisaks on Knog Blinder Battery 10 000 mAh varustatud LED indikaatoritega, mis näitavad aku laetuse taset, nii et teate alati, kui palju energiat on veel alles.

Turvalisus on selle akupanga üks peamisi prioriteete. Seade on varustatud mitmete kaitsemehhanismidega, sealhulgas ülelaadimise, ülepinge, lühise ja ülekuumenemise kaitsega, mis tagavad teie seadmete ja akupanga enda ohutuse. See annab teile meelerahu, teades, et teie seadmed on alati turvaliselt laetud.

Knog Blinder Battery 10 000 mAh on suurepärane valik kõigile, kes vajavad usaldusväärset ja võimsat akupanka, mis suudab hoida nende seadmed alati töökorras. Olenemata sellest, kas olete teel, kontoris või kodus, on see akupank teie ideaalne kaaslane.

Tehnilised andmed:

  • Mahutavus: 10 000 mAh
  • Väljund: 2 x USB
  • Sisend: Micro USB
  • LED indikaatorid: Jah
  • Kaitsemehhanismid: Ülelaadimise, ülepinge, lühise ja ülekuumenemise kaitse
  • Mõõtmed: Kompaktne ja kaasaskantav
  • Korpus: Vastupidav ja kvaliteetne materjal
  • EAN kood: 9328389032377

Produktu kodi

EAN
9328389032377
2220009441941
Ražotāja kods
KN13337

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt