Einhell Jump-Start - Power Bank CE-JS 8

113,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 3,41 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Einhell Jump-Start - Power Bank CE-JS 8 Einhell CE-JS 8 on kompaktne ja võimas liitium-ioon akuga käivitusvõimendi ja mobiilne laadimisjaam, mis on ideaalne abiline ootamatuteks olukordad
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Einhell Jump-Start - Power Bank CE-JS 8

Einhell CE-JS 8 on kompaktne ja võimas liitium-ioon akuga käivitusvõimendi ja mobiilne laadimisjaam, mis on ideaalne abiline ootamatuteks olukordadeks nii teedel kui ka kodust eemal. Selle kerge ja kaasaskantava disainiga seade mahub hõlpsasti kindalaekasse või isegi tööriistakasti, olles alati käepärast, kui seda vajate.

CE-JS 8 pole mitte ainult võimeline käivitama bensiini- ja diiselmootoreid (vastavalt kuni 6 l ja 3 l), vaid toimib ka võimsa 8000 mAh akupangana nutitelefonide, tahvelarvutite, kaamerate ja muude USB-seadmete laadimiseks. Seadmel on kaks USB-porti, mis võimaldavad laadida kahte seadet samaaegselt.

Ohutuse tagamiseks on Einhell CE-JS 8 varustatud mitmete kaitsefunktsioonidega, sealhulgas ülelaadimise, ülekuumenemise, lühise ja vale polaarsuse eest kaitsmisega. Integreeritud LED-tuli annab selge ülevaate aku laetuse tasemest ja toimib ka taskulampina hädaolukorras.

Tehnilised andmed:

  • Aku tüüp: Liitium-ioon
  • Aku mahtuvus: 8000 mAh
  • Käivitusvool: 400 A
  • Maksimaalne käivitusvool: 800 A
  • Bensiinimootori käivitusmaht: kuni 6 l
  • Diiselmootori käivitusmaht: kuni 3 l
  • USB väljund: 2x 5 V / 2.1 A
  • Laadimisaeg: 3 tundi
  • Töötemperatuur: -20 °C kuni +60 °C
  • Kaal: 0.9 kg
  • EAN kood: 4006825626339

Izmēri un svars

Bruto svars
0.95 kg

Produktu kodi

EAN
4006825626339
Ražotāja kods
1091511

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt