SZKŁO HARTOWANE SPIGEN GLAS.TR SLIM TESLA MODEL X 2021 / 2022 / MODEL S 2021 / 2022 BLACK

27,99 €

Pamatinformācija

Kristallselge karastatud klaas, mis kuvab värve suurepäraselt ja ei mõjuta puutetundlikkust. Valmistatud töödeldud ja tugevdatud 0,2 mm paksusest karastatud klaasist. Sellel on pinnakõvadus (vastupidavuse aste) 9H, seega on see äärmiselt kriimustuski

Kristallselge karastatud klaas, mis kuvab värve suurepäraselt ja ei mõjuta puutetundlikkust. Valmistatud töödeldud ja tugevdatud 0,2 mm paksusest karastatud klaasist. Sellel on pinnakõvadus (vastupidavuse aste) 9H, seega on see äärmiselt kriimustuskindel isegi teravate esemetega kokkupuutel (nuga, võtmed). Lisaks on see kaetud spetsiaalse nano-kattega, mis kaitseb ekraani sõrmejälgede ja muude saasteainete eest. Glas.TR kaitseb suurepäraselt väärtuslikku ekraani isegi äärmuslikes kukkumisoludes. Paigaldamine on äärmiselt lihtne ja kättesaadav igale kasutajale.

* Ekraani kaitsekile / klaasi paigaldamisel võib ekraani ümber tekkida õhuke õhuringlus. See on loomulik olukord ja sõltub ekraanist endast.

PAIGALDUSJUHEND:
1) Alusta paigaldust kohe pärast vanni võtmist - veeaur eemaldab õhu kogu tolmust ja see ei sega paigaldamist.
2) Puhasta ekraani pind põhjalikult ja eemalda rasv, seejärel poleeri seda kuiva lapiga.
3) Paigalda kate võimalikult ühtlaselt - saate seda paigutada kahe teibilehe abil, kleepides need seadme külge.
4) Eemalda õhumullid, surudes seda mitu korda ringjate liigutustega mitmekümne sekundi jooksul. Tehke seda nii, et kleepuv kiht seoks ekraaniga võimalikult tugevalt.

TOOTE OMADUSED:
- 100% originaalne
- Pakendatud originaalpakendisse
- Kõvadus 9H
- 2.5D freesitud servad, meeldiv puudutada
- Lisakiht õlireostuse vastu
- Ideaalne läbipaistvus
- Ei mõjuta puutetundlikkust
- Mõõtmed: 213x143mm

KOMPLEKT SISALDAB:
1 x Spigen Glas.TR Slim klaas
1 x Paigalduskomplekt

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg

Produktu kodi

EAN
8809811859379
Ražotāja kods
AGL04367

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt