TEMPERED GLASS Spigen GLAS.TR "EZ FIT" SET Mercedes E-CLASS 2020 / 2021

51,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,56 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Tugevdatud klaas revolutsioonilise paigaldusviisiga - kui te olete tugevdatud klaasi kasutamisel selle aspekti pärast muretsenud, siis on teie probleemid lahendatud! Tugevdatud klaas on kinnitatud paigaldusraamiga, mis on täpselt lõigatud tahvelarvut

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Tugevdatud klaas revolutsioonilise paigaldusviisiga - kui te olete tugevdatud klaasi kasutamisel selle aspekti pärast muretsenud, siis on teie probleemid lahendatud! Tugevdatud klaas on kinnitatud paigaldusraamiga, mis on täpselt lõigatud tahvelarvuti esikülje jaoks, nii et saate selle ekraanile täiuslikult paigutada. Tootja on paigaldusviisi lihtsustanud nii palju, et see on igale kasutajale täiesti intuitiivne.

Glas.TR EZ Fit on 0,2 mm paksune kattekiht, mis on tootmisel ja karastamisprotsessis karastatud kõvadusega 9H. Selle tõttu on see kriimustuskindel isegi teravate esemete, nagu võtmed või nuga, puudutamisel. Klaas on kaetud oleofoobse ja hüdrofoobse kihiga, mis takistab sõrmejälgede või muude mustuste ekraanilt lahkumist. See on kristallselge ja peegeldab täiuslikult kuvatud värve. See ei mõjuta ka puutetundlikkust ja sellel on erakordne siledus, nii et sõrme üle ekraani libistamine on nauding. Klaas on mõeldud eelkõige ekraani kaitseks kriimustuste eest ja vähendab ekraani kahjustamise riski ootamatu kukkumise korral.

* Klaasi / kile lõigatakse ainult ekraani tasastele osadele märgatava struktuuriga vastavalt seadme tootja poolt ettevalmistatud mustrile.

** Erinevate ekraanide servade freesimise tõttu võib pärast kile / kaitseklaasi paigaldamist ekraani ümber tekkida õhuke õhuringlus. See on loomulik olukord ja sõltub ekraanist endast.

PAIGALDUSJUHISED:
1) Puhastage ja rasvavabastage ekraani pind hoolikalt ning poleerige seejärel kuiva lapiga läikima.
2) Asetage raam kinnitamata klaasiga seadme esiküljele.
3) Eemaldage raam koos kaitsekilega. Vabanege õhumullidest, vajutades seda mitu korda ringjate liigutustega mõneks sekundiks. Tehke seda nii, et liimikiht kleepuks ekraanile võimalikult tihedalt.

TOOTE OMADUSED:
- 100% originaalne
- Originaalpakendis
- Äärmiselt lihtne paigaldus tänu paigaldusraamile
- Kõvadus 9H
- 2,5D kaldus servad on puudutamisel meeldivad
- Lisatud oleofoobne kiht
- Täiuslik läbipaistvus
- Ei mõjuta puutetundlikkust
- Mõõtmed: 350 x 144 mm

KOMPLEKT SISALDAB:
2 x Spigen Glass.TR EZ Fit
1 x paigalduskomplekt


Producent code 20201-0
Compatibility - device manufacturer Mercedes-Benz
Compatibility - device model Mercedes-Benz E-Class 2020, Mercedes-Benz E-Class 2021
Euro hanger Yes
Color Transparent
Tłumaczenia eng, cze, fre, spa, ger, ukr, ita
BC MS, ŁB

Produktu kodi

EAN
8809756648984
Ražotāja kods
8809756648984

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt