Cordless Car Vacuum Cleaner Baseus A21 4000Pa (black)

25,99 €

Pamatinformācija

Baseus A1 autotolmuimeja Nüüd saate hõlpsasti hoolitseda oma auto korra eest. Baseus A1 kompaktne tolmuimeja eemaldab tõhusalt tolmu ja muud prahid ning tänu juhtmevabale disainile pakub see kasutusmugavust. Komplektis on ka spetsiaalne 2-ühes hari,
Baseus A1 autotolmuimeja

Nüüd saate hõlpsasti hoolitseda oma auto korra eest. Baseus A1 kompaktne tolmuimeja eemaldab tõhusalt tolmu ja muud prahid ning tänu juhtmevabale disainile pakub see kasutusmugavust. Komplektis on ka spetsiaalne 2-ühes hari, millega saate hõlpsasti puhastada igat nurgakest ja soppi. Seade kestab ühe laadimisega kuni 25 minutit.

Usaldusväärne mustusevastane võitlus

Vaatamata oma väikesele suurusele tekitab see tolmuimeja üllatavalt suure imemisvõimsuse kuni 4000Pa ja eemaldab kiiresti isegi tõeliselt kangekaelse prahi. See töötab ka äärmiselt vaikselt - tänu müravähendustehnoloogiale ei ületa helitugevus 65 dB. Sellel on ka HEPA filter, mis püüab tõhusalt tolmu - selle efektiivsus ulatub 99,7% -ni.

Vastupidav aku

Head aega sassis juhtmed, mis piiravad teie vabadust ja segavad teid koristamisel. A1 on juhtmevaba, nii et võite selle unustada. Lisaks tagab selle vastupidav 2000 mAh aku ühe laadimisega kuni 25 minutit tööaega - piisavalt, et põhjalikult tolmuimejaga kogu auto üle käia.

Universaalne 2-ühes hari

Komplektis on praktiline 2-ühes hari, millega saate hõlpsasti puhastada igat nurgakest ja soppi. Kitsas ots võimaldab teil põhjalikult puhastada pragusid, nagu näiteks istmete süvendid. Hariotsik on ideaalne õhukanalite ja teiste ebatasaste pindade puhastamiseks. A1 tolmuimeja sobib ka teie koju - kasutage seda mugavalt tolmu eemaldamiseks mööblilt, klaviatuuridelt ja muult!

Käepärane ja kompaktne

Tolmuimeja on piisavalt kompaktne, et see ei võtaks teie autos liiga palju ruumi. Saate selle hõlpsasti mahutada pagasiruumi, kindalaekasse või isegi topsihoidjasse. See on ka äärmiselt käepärane ja kerge - kaalub vaid 367 g. See annab teile soovitud mugavuse. Veenduge ise, et tolmuimejaga ei pea suurt vaeva nägema.

Kerge hooldada

Seade näeb välja äärmiselt elegantne. Selle minimalistlik disain meeldib tõenäoliselt paljudele kasutajatele. Tolmuimeja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja kulumiskindluse. Selle suurepärases korras hoidmine ei ole teile probleem - nii prügikonteiner kui ka HEPA filter on pestavad, et pikendada nende eluiga ja vältida sagedast väljavahetamist.

Karbis
  • Tolmuimeja
  • 2-ühes hari
  • Kasutusjuhend
Bränd Baseus
Nimi A1 autotolmuimeja
Mudel VCAQ010001
Värv Must
Sisend 5V / 1.5A
Aku mahtuvus 2000 mAh
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Tööaeg Umbes 25 minutit
Imemisvõimsus Kuni 4000Pa
Helitugevus <65 dB
Laadimisport USB-C
Mõõtmed 258x58 mm
Kaal Umbes 367 g
Hari mõõtmed 149x47 mm

Produktu kodi

EAN
6932172602925
Ražotāja kods
VCAQ010001

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt