GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G

4,99 €

19,96 € / KG

Pamatinformācija

GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G Otsite usaldusväärset ja vastupidavat liimi puiduliidete jaoks, mis peavad vastu ka niisketes tingimustes? GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G on ideaalne lahe
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G

Otsite usaldusväärset ja vastupidavat liimi puiduliidete jaoks, mis peavad vastu ka niisketes tingimustes? GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G on ideaalne lahendus kõikidele teie puidutöötlemise vajadustele, olgu see siis sise- või välistingimustes.

See veekindel puiduliim on spetsiaalselt formuleeritud, et luua tugev ja püsiv side erinevate puiduliikide vahel. Selle suurepärane nakkuvus tagab, et teie liitekohad jäävad tugevaks ka niiskuse, temperatuurimuutuste ja muude karmide keskkonnategurite korral.

GLUE MOMENT WOOD WATERPROOF 250G on lihtne peale kanda ja sellel on kiire kuivamisaja, mis säästab teie aega ja vaeva. See on ideaalne valik nii professionaalsetele käsitöölistele kui ka kodumeisterdajatele.

Toote omadused:

  • Veekindel (vastab standardile D3)
  • Sobib sise- ja välistingimustes kasutamiseks
  • Tugev ja püsiv nakkuvus
  • Lihtne peale kanda
  • Kiire kuivamisaeg

Tehniline info:

  • EAN kood: 5997272366314
  • Kogus: 250g

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg
Iepakojuma platums
6.3 cm
Iepakojuma augstums
16.8 cm
Iepakojuma garums
6.3 cm

Produktu kodi

EAN
5997272366314
Ražotāja kods
1438860

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt