GARDENA combisystem shovel rake (turquoise, 3in1)

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

20,99 €

Pamatinformācija

GARDENA combisystem lumelabidas-reha (türkiissinine, 3in1) GARDENA combisystem lumelabidas-reha on multifunktsionaalne tööriist lume ja jää eemaldamiseks kõnniteedelt, sissesõiduteelt ja m

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

GARDENA combisystem lumelabidas-reha (türkiissinine, 3in1)

GARDENA combisystem lumelabidas-reha on multifunktsionaalne tööriist lume ja jää eemaldamiseks kõnniteedelt, sissesõiduteelt ja muudelt pindadelt. See vastupidav ja kerge tööriist on varustatud 3 erineva funktsiooniga, mis teevad talvisest hooldusest imelihtne ja mugav ettevõtmise.

Tööriista ühel küljel on lai ja vastupidav labidas, mis sobib suuremate lumekoguste lükamiseks. Teisel küljel on efektiivne reha, mis eemaldab kergesti kinni jäänud lume ja jää. Lisaks saab labida serva pööramisel muuta selle jääkaabitsaks, mis sobib jää eemaldamiseks kõvadelt pindadelt.

GARDENA combisystem lumelabidas-reha on valmistatud kvaliteetsest ja külmakindlast plastikust, mis tagab pikaajalise ja töökindla kasutuse. Tööriista ergonoomiline disain ja kerge kaal muudavad selle kasutamise mugavaks ja ohutuks.

See 3in1 tööriist on osa GARDENA combisystem süsteemist, mis võimaldab teil hõlpsalt vahetada erinevaid tööriistu samal käepidemel. See säästab teie raha ja hoiuruumi, pakkudes samal ajal laia valikut aiatöödeks vajalikke tööriistu.

Tehnilised andmed

  • EAN kood: 4078500048132
  • Värvus: Türkiissinine
  • Funktsioonid: lumelabidas, reha, jääkaabits
  • Materjal: Külmakindel plastik
  • Sobib: GARDENA combisystem käepidemetega

Izmēri un svars

Bruto svars
0.65 kg

Produktu kodi

EAN
4078500048132
Ražotāja kods
03120-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt