Gardena Textile Hose Liano Xtreme 1/2 , 10m Set + Adapter

76,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,30 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Gardena tekstiilvoolik Liano Xtreme 1/2", 10 m komplekt siseruumide adapteri ja kotiga Täielik komplekt taimede ohutuks kastmiseks rõdul või terrassil koos praktilise hoiukotiga Ideaalne taimede kastmiseks rõdul või terrassil ilma välisveekraanita Te

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Gardena tekstiilvoolik Liano Xtreme 1/2", 10 m komplekt siseruumide adapteri ja kotiga

Täielik komplekt taimede ohutuks kastmiseks rõdul või terrassil koos praktilise hoiukotiga

Ideaalne taimede kastmiseks rõdul või terrassil ilma välisveekraanita
Tekstiilvoolik Liano Xtreme on 10 meetrit pikk ja vooliku läbimõõt on 13 mm (1/2"). See on ideaalne taimede kastmiseks rõdul või terrassil ilma välisveekraanita.

Täielik komplekt
Lisaks Liano Xtreme'ile sisaldab komplekt GARDENA pihustit, Liano siseruumide voolikuliitmikku reguleerimisventiiliga, Liano veestoppi, kraaniliitmikku siseruumide kraanidele ja kotti hõlpsaks hoiustamiseks. Vooliku paigaldamine siseruumide veekraani külge toimub mõne lihtsa sammuga.

Lihtne ja turvaline
Kõik komponendid aitavad tagada, et vesi jõuab kraanist rõdule turvaliselt. Reguleerimisventiil takistab vee väljavoolamist ja painduv tekstiilvoolik kaitseb tundlikke pindu ja sisustust.

Sobib ideaalselt siseruumides kasutamiseks
Liano Xtreme'i kõrge kvaliteet tagab usaldusväärse kasutamise kodus. Vooliku suur painduvus tagab, et see ei keera kokku. See võimaldab seda näiteks mööbli ümber liigutada. Meeldiv tunne suurendab kasutusmugavust veelgi.

Kergekaaluline ja hõlpsasti hoiustatav
Siseruumide voolik on oma madala kaalu tõttu kuni 50% kergem kui tavalised PVC-voolikud. Suure elastsusega koos hoiukotiga tagab see hõlpsa transportimise ja ruumisäästliku, kompaktse hoiustamise riiulil või garaažis. Suurepärase disaini tõttu on kotil täiendavad omadused, näiteks veekindel põhi. Ventilatsioonisoon on vooliku kuivatamiseks, samal ajal kui kaks küljetaskut pakuvad ruumi näiteks pihustile.

Praktilised vooliku omadused
Liano Xtreme'il on lõhkemisrõhk 35 baari ja tänu külmakindlusele ja UV-kaitsele võib see jääda välitingimustesse.

Tehnilised andmed:

  • Lõhkemisrõhk: 35 baari
  • Komplekti kuuluvad komponendid: Täielik koos originaalsete GARDENA süsteemi osadega, sealhulgas reguleerimisventiil, pihusti ja kraaniliitmik siseruumide kraanidele 18210 ning Liano hoiukott
  • Vooliku pikkus: 10 m
  • Vooliku läbimõõt: 13 mm
  • Lihtsalt paigaldatav komplekt sisaldab 10 meetri pikkust tekstiilvoolikut Liano Xtreme läbimõõduga 13 mm (1/2") usaldusväärseks taimede kastmiseks rõdul või terrassil, koos pihusti, Liano siseruumide voolikuliitmiku reguleerimisventiiliga, Liano veestopiga, kraaniliitmikuga siseruumide veekraanidele ja hoiukotiga
  • Täiuslikult kavandatud turvaliseks siseruumides kasutamiseks tilkumiskindla reguleerimisventiiliga; painduv voolik lihtsaks mööbli ümber liikumiseks ilma keerdumiseta; meeldiv tunne mugavaks kasutamiseks
  • Painduv voolik on kuni 50% kergem kui tavalised PVC-voolikud, ruumisäästlik hoiustamine ja hõlbus transport tänu praktilisele veekindlale kotile
  • Tekstiilvoolik Liano Xtreme lõhkemisrõhuga 35 baari, UV- ja külmakindlus

Type Garden hose
Material Hose Textile
Hose Length 10
Diameter (mm) 13
Colour Black / Orange

Izmēri un svars

Bruto svars
2.2 kg
Iepakojuma platums
250 cm
Iepakojuma augstums
23 cm
Iepakojuma garums
20 cm

Produktu kodi

EAN
4066407501843
Ražotāja kods
18491-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt