The Bastard keramiikan puhdistussetti, 2 x 500 ml

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

40,99 €

81,98 € / L

Ikmēneša maksājums sākot no 1,23 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

The Bastard keramiikan puhtamise komplekt, 2 x 500 ml

Tutvustame The Bastard keramiikan puhtamise komplekti – teie ustavat abilist, mis aitab hoida teie The Bastard grilli puhta ja säravana. See kahe 500 ml puhastusvahendiga komplekt on loodud spetsiaalselt keramiikka grillide ainulaadsete vajaduste rahuldamiseks, eemaldades tõhusalt rasvase mustuse, toidujäägid ja tahma.

Komplekt sisaldab kahte võimsat puhastusvahendit:

  • Keramiline grilli puhastusvahend: See spetsiaalselt keramiikapinnad jaoks loodud puhastusvahend eemaldab tõhusalt rasvase mustuse, toidujäägid ja tahma, jättes teie grillile särava ja puhta tulemuse. Valmistatud biolagunevatest koostisosadest, mis on ohutud nii teie grillrestile kui ka keskkonnale.
  • Grillresti puhastusvahend: See võimas, kuid õrn puhastusvahend on loodud spetsiaalselt teie The Bastard grillrestidelt kangekaelse toidujääkide ja rasvase mustuse eemaldamiseks. Valem ei sisalda kahjulikke kemikaale ega abrasiivseid aineid, seega võite olla kindel, et see ei kahjusta teie resti pinda.

The Bastard keramiikan puhtamise komplekt on hädavajalik iga The Bastard grilli omanikule, kes soovib hoida oma grilli laitmatus seisukorras. See komplekt teeb puhastamise lihtsaks ja kiireks, et saaksite veeta rohkem aega grillimise ja vähem aega puhastamisega.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: The Bastard
  • Toote tüüp: Keramiikan puhtamise komplekt
  • Kogus: 2 x 500 ml
  • EAN kood: 8719322162649

Izmēri un svars

Bruto svars
1.21 kg
Iepakojuma platums
0.18 cm
Iepakojuma augstums
0.05 cm
Iepakojuma garums
0.23 cm

Produktu kodi

EAN
8719322162649
2220007053320
Ražotāja kods
BB159

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt