Audio Technica AT-LP60XUSBGM, turntable (black)

164,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 5,62 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Audio Technica AT-LP60XUSBGM Turntable (Black) Audio Technica AT-LP60XUSBGM on täiuslik valik nii vinüüliharrastajatele kui ka neile, kes soovivad oma vanad plaadid digitaalsesse formaati
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Audio Technica AT-LP60XUSBGM Turntable (Black)

Audio Technica AT-LP60XUSBGM on täiuslik valik nii vinüüliharrastajatele kui ka neile, kes soovivad oma vanad plaadid digitaalsesse formaati teisendada. See täisautomaatne rihmülekandega vinüülplaadimängija ühendab endas klassikalise analoogheli ja kaasaegse digitaalse mugavuse. Tänu oma elegantsele mustale viimistlusele ja kompaktsele disainile sobib see suurepäraselt igasse interjööri, pakkudes samal ajal suurepärast helikvaliteeti.

AT-LP60XUSBGM on varustatud USB-väljundiga, mis võimaldab teil hõlpsasti ühendada plaadimängija oma arvutiga ja kasutada kaasasolevat tarkvara oma vinüülplaatide digiteerimiseks. See funktsioon on eriti kasulik neile, kes soovivad säilitada oma vinüülkollektsiooni digitaalses formaadis või jagada oma lemmikmuusikat sõprade ja perega.

See mudel on varustatud kvaliteetse Dual Magnet™ fonokassetiga, millel on vahetatav nõel, tagades selge ja täpse heli taasesituse. Täisautomaatne töö tähendab, et saate nautida oma lemmikplaate ilma käsitsi sekkumiseta – lihtsalt vajutage nuppu ja laske muusikal mängida. Lisaks on AT-LP60XUSBGM-l sisseehitatud lülitatav fono-eelvõimendi, mis võimaldab ühendada plaadimängija otse aktiivkõlarite või helivõimendiga.

Audio Technica AT-LP60XUSBGM on loodud pakkuma suurepärast kasutusmugavust ja vastupidavust. Sellel on alumiiniumist taldrik, mis vähendab resonantsi ja tagab stabiilse pöörlemise. Samuti on plaadimängija varustatud tolmukaitsega, mis hoiab teie seadme ja plaadid puhtana.

Kui otsite usaldusväärset ja kvaliteetset vinüülplaadimängijat, mis pakub nii analoog- kui ka digitaalseid võimalusi, on Audio Technica AT-LP60XUSBGM suurepärane valik. See ühendab endas klassikalise disaini, kaasaegse tehnoloogia ja lihtsa kasutusmugavuse, pakkudes samal ajal suurepärast helikvaliteeti.

Tehnilised andmed:

  • Mudel: Audio Technica AT-LP60XUSBGM
  • EAN kood: 4961310147242
  • Värv: Must
  • Ülekandesüsteem: Rihmülekanne
  • Töörežiim: Täisautomaatne
  • Kiirused: 33 1/3 ja 45 RPM
  • Fonokassett: Dual Magnet™ koos vahetatava nõelaga
  • USB-väljund: Jah
  • Fono-eelvõimendi: Sisseehitatud, lülitatav
  • Tald: Alumiiniumist
  • Tolmukaitse: Jah
  • Toiteallikas: AC adapter (kaasas)
  • Mõõtmed: 359.5 mm x 97.5 mm x 373.3 mm
  • Kaal: 2.6 kg

Izmēri un svars

Bruto svars
4.3 kg

Produktu kodi

EAN
4961310147242
Ražotāja kods
AT-LP60XUSBGM

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt