Bluetooth 5.2 Transmitter / Receiver BlitzMax BT05, aptX

Pamatinformācija

BlitzMax BT05 Bluetooth 5.2 saatja/vastuvõtja, aptX BT05 saatja/vastuvõtja omab laialdast ühilduvust ja tagab stabiilse edastuse. See toetab kahte töörežiimi - TX ja RX ning saab ühendada korraga kaks paari kõrvaklappe. Tänu oma 250 mAh akule kestab

Prece ir arhivēta

BlitzMax BT05 Bluetooth 5.2 saatja/vastuvõtja, aptX

BT05 saatja/vastuvõtja omab laialdast ühilduvust ja tagab stabiilse edastuse. See toetab kahte töörežiimi - TX ja RX ning saab ühendada korraga kaks paari kõrvaklappe. Tänu oma 250 mAh akule kestab see ühe laadimisega kuni 20 tundi. Lisaks tagab Bluetooth 5.2 stabiilse edastuse kuni 10 meetri kaugusel.

Usaldusväärne ühendus

BT05 on varustatud Bluetooth 5.2 kiibistikuga, mis tagab kiire ja stabiilse edastuse. Blitzwolf saatja/vastuvõtja toetab A2DP ja AVRCP edastus- ja vastuvõtuprotokolle, mis tagab viivitusevaba signaali. Nüüd saate kuulata oma lemmiklaule Hi-Fi kvaliteedis, vaadata filme ja mängida mänge ilma probleemideta.

2 töörežiimi

BT05 töötab suurepäraselt nii saatjana kui ka vastuvõtjana. TX režiim võimaldab teil edastada helisignaale seadmetest, mis ei ole varustatud Bluetooth saatjaga, näiteks raadio või MP3-mängija, juhtmevabade Bluetooth kõrvaklappideni. RX režiimis saate aga mängida näiteks oma telefoni laule lisavõimendis. Laiendage oma seadmete võimalusi Blitzwolfiga!

Laialdane ühilduvus

Kas olete mures, kas BT05 on ühilduv teie seadmetega? Toode on varustatud AUX-pordiga. Lisaks on kaasas 3,5 mm AUX helikaabel. Seetõttu saab see rahuldada kõik teie ühendusvajadused ja töötab suurepäraselt erinevate seadmetega. Võimalusi on tõepoolest palju!

Lisavõimalused

BT05 toetab topeltühendust, seega saab see korraga ühendada 2 juhtmevaba heliseadet või vastuvõtjat. Teil tuleb vaid vajutada ühte nuppu. Lisaks saab see automaatselt ühenduda eelnevalt ühendatud seadmega. Tootel on ka sisseehitatud mikrofon, nii et saate ühe nupuvajutusega vastata saabuvale kõnele.

Pikk tööaeg

BT05 saatja/vastuvõtja on varustatud võimsa 250 mAh akuga. Seega piisab ühest laadimisest, et seade töötaks kuni 20 tundi RX režiimis või 12 tundi TX režiimis.

Komplektis:
  • Saatja/vastuvõtja x1
  • 3,5 mm helikaabel x1
  • USB laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Spetsifikatsioon:
Tootja BlitzWolf
Mudel BT05
Funktsioon Saatja ja vastuvõtja
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi ulatus kuni 10 m
Helikoodekid AAC, SBC, aptX/AD/HD/LL
Toetatud protokollid RX: A2DP, AVRCP; TX: A2DP
Aku mahtuvus 250 mAh
Mänguaeg 20 h (RX), 12 h (TX)
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Väljund DC 5V/0.5A
Laadimisport USB-C
Sisendid/väljundid 3,5 mm stereo helipistik
Ühilduvus Telefonid ja tahvelarvutid (Android / IOS) ning muud heliseadmed helisisendi liidesega

Produktu kodi

EAN
5905316145214
Ražotāja kods
BT05

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt