Bluetooth 5.3 AUX receiver Joyroom JR-CB3 (black)

11,99 €

Pamatinformācija

Bluetooth 5.3 AUX Joyroom vastuvõtja JR-CB3 (must) Sinu autosse ei ole Bluetooth tugi? Pole probleemi - Joyroom JR-CB3 vastuvõtjaga saad mugavalt autos muusikat kuulata, navigeerida ja isegi telefonikõnesid teha. Seade toetab Bluetooth 5.3 ja on var
Bluetooth 5.3 AUX Joyroom vastuvõtja JR-CB3 (must)

Sinu autosse ei ole Bluetooth tugi? Pole probleemi - Joyroom JR-CB3 vastuvõtjaga saad mugavalt autos muusikat kuulata, navigeerida ja isegi telefonikõnesid teha. Seade toetab Bluetooth 5.3 ja on varustatud 2 müra summutava CVC 8.0 mikrofoniga ning on lihtne kasutada sisseehitatud nuppudega. Lihtsalt ühenda adapter raadioga, ühenda see oma nutitelefoniga ja naudi oma lemmiklaule!

Kasutajasõbralik

Joyroomiga on kõik vajalik käeulatuses. Adapter on varustatud mitme nupuga, millega saad igal ajal laulu vahetada, helitugevust reguleerida või telefonikõnesid vastu võtta. Seda on ka ohutu kasutada - see on kaitstud lühise ja ülekuumenemise eest, muuhulgas. Seadet eristab ka pehme LED-taustvalgus, mis aitab sul pimedas nuppe leida.

Bluetooth 5.3

Naudi usaldusväärset ühendust ja suurepärast heli. Vastuvõtja toetab täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiat veelgi kiiremaks ja stabiilsemaks edastamiseks, madalama latentsuse ja parema helikvaliteediga. Saad ka ühendada kuni 2 seadet JR-CB3-ga samal ajal ja vabalt nende vahel lülitada. Toode võimaldab ka muusika esitamist mälukaardilt või AUX-kaabli kaudu ühendatud seadmetelt.

Ideaalne kõnedeks

JR-CB3 adapter pakub sulle suurepärast helikvaliteeti ka telefonikõnede jaoks. Seade on varustatud 2 mikrofoniga, mis salvestavad su häält täiuslikult. See pakub ka CVC 8.0 müravähendustehnoloogiat ja IC filtrit, et tõhusalt kõrvaldada ebavajalik taustamüra. Joyroomiga võid kindel olla, et sina ja su kõnekaaslane kuulete üksteist ilma probleemideta!

Plug&Play

Ära karda keerulisi ja aeganõudvaid seadistusi. Joyroomi vastuvõtja on äärmiselt lihtne kasutada - tänu Plug&Play süsteemile piisab selle ühendamisest autosse. 3,5 mm pistikühendus võimaldab helisignaalide edastamist ja USB-ühendus toidab seadet. Lisaks pead toote oma nutitelefoniga ühendama ainult üks kord - see ühendub automaatselt iga kord.

Karbis:
  • Bluetooth vastuvõtja
  • 3M kleepuv kleeps x2
  • Kasutusjuhend
Spetsifikatsioon:
Bränd Joyroom
Mudel JR-CB3
Värv Must
Bluetooth 5.3
Leviulatus Umbes 30 m
Mikrofonide arv 2
Toiteallikas USB

Produktu kodi

EAN
6956116725686
Ražotāja kods
JR-CB3

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt