PACIFIC IMAGE PRIME FILM 120 PRO PLUS

2 489 €

Ikmēneša maksājums sākot no 84,83 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

The Pacific Image PrimeFilm 120 Pro Plus Scanner is a professional scanner boasting exceptional functionality. Its supports an extensive range of negative and positive film formats. Featuring a 3-line CCD sensor, this scanner excels in capturing images at an impressive 48-bit, 6400 dpi maximum resolution, ensuring high-quality scans.

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Pacific Image Prime Film 120 Pro Plus on professionaalne skanner, mis uhkeldab enneolematu skannimiskiirusega. Selle tipptasemel Magic Touch tehnoloogia kõrvaldab automaatselt filmidelt tolmu ja kriimustused. Erinevalt enamikust DSLR- või CMOS-skanneritest, mis kasutavad RGB simuleerimiseks Bayeri mustreid omavaid alaandureid, kasutab PrimeFilm 120 Pro Plus tõelist RGB lineaarset CCD-d skannimiseks, mis tagab kõrgekvaliteedilise skannimise ruumi- ja värvitiheduse eraldusvõimega. Keskmise formaadi 120 film, 135 film ja slaidid 6 400 dpi, tõeline värv Optimaalne heledus Auto säritus IR tolmu/kriimustuste eemaldamine Magic Touch HDR Multipass Xposure Värvide taastamine automaatselt Värvide tuhmumise parandamine Müravähendus - DNR Pilditöötlusvahendid - värvitoon/histogramm/gamma kõver/värvitasakaal Kiire/kvaliteetne skannimisrežiim Toetab Maci/WindowsiSkanneriga kaasneb mitu täiustatud seadet, mis võimaldavad saada maksimumi oma negatiividest või slaididest. Magic Touch Infrapuna tolmu- ja kriimustuste eemaldamineMagic Touch tehnoloogia kõrvaldab filmist vigu, nagu tolm või kriimustused, lõplikust pildiskannist. Auto säritus Optimaalne heledus.Auto särituse tehnoloogia saavutab optimaalse heleduse, mis aitab särituse õigesti saada. Auto värv Täpsem värvitruudus.Täpne värvikorrektsioon, mis tagab elavad pildid optimaalse heleduse, kontrasti ja küllastusega. Tuksunud filmi värvide taastamine Parandab tuhmunud negatiivse filmi.Kui film on pikka aega karbis olnud, võib see tuhmuda tiheduse, kontrasti ja värvi osas. Tänu Pacific Image'i ainulaadsele taastamistehnoloogiale on vanade negatiivide taastamine lihtne. Multipass Xposure Optimeerib dünaamilist ulatust.Multipass Xposure tehnoloogia skannib iga kaadrit või slaidi mitu korda, et parandada tumedamate piirkondade detaile pildis, ohverdamata heledaid piirkondi. Digitaalne müravähendus (DNR) Terade/müra vähendamine.Isoleerib ja kontrollib müra/teras nii esiletõstetud kui ka varjutatud piirkondades, ohverdamata pildi detaile. Hämmastavad tulemused Pacific Image tarkvaraga. CyberView PF 135-Plus tarkvara on saadaval tasuta allalaadimiseks Windowsi ja Maci jaoks. Tarkvara võimaldab saada maksimumi filmi negatiividest, näiteks: Digitaalne müravähendus, mis isoleerib ja kontrollib müra (teras) nii esiletõstetud kui ka varjutatud piirkondades, ilma et kaotataks pildi detaile. Magic Touch tehnoloogia kõrvaldab filmist vigu ja eemaldab tolmu ja kriimustused. Tarkvara aitab ka taastada tuhmunud värve vanadelt filmidelt, tulemuseks on elavad ja rikkalikud värvid. Ühilduvus Skanner on ühilduv Windowsi ja Maciga ning vajab 4 GB RAM-i ja 50 GB kõvakettaruumi (8 GB või rohkem RAM-i on väga soovitatav). Mis on karbis Skanner 135 filmihoidik 135 slaidihoidik 120 filmihoidik Kiire paigaldusjuhend USB 2.0 kaabel Toiteadapter

Produktu kodi

EAN
649899001974

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt