Automatyczny trójfazowy stabilizator napięcia KEMOT PROavr-30k

1 089 €

Ikmēneša maksājums sākot no 37,12 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Automaatne pingestabilisaator KEMOT PROavr-30k

Kuigi Eestis on pinge 230 V, esineb sageli olukordi, kus see on ebastabiilne. Selle tulemusena võivad seadmed ootamatult välja lülituda või töötada ebastabiilselt, mis vähendab elektroonikaseadmete eluiga. Seetõttu tasub selliste olukordade vältimiseks osta automaatne pingestabilisaator KEMOT PROavr-30k.

Kaitse oma seadmeid pingekõikumiste eest

Ühefaasilises režiimis võib iga faas töötada sõltumatult. Sõltumata võrgu koormusest ja väljundpinge kõikumistest hoiab KEMOT PROavr-30 stabilisaator pinge tasemel 230 V ±3%, võimaldades kõigil seadmetel, sealhulgas tundlikel seadmetel, tõhusalt töötada. Reguleerimine toimub automaatselt, tagades väljundpinge kõrge täpsuse. Ühe faasi rike ei mõjuta teiste faaside tööd.

Kolmefaasiline režiim

Kolmefaasilises režiimis on oluline säilitada faaside vaheline tasakaal. Stabilisaator jälgib ja kontrollib iga faasi pinget, et tagada nende vastavus - korrigeerib liiga kõrget või liiga madalat sisendpinget ja annab väljundisse stabiliseeritud pinge. Kui selles režiimis mõni faas ei tööta korralikult või pole ühendatud, käivitub seadme kaitse ja see ei anna väljundisse pinget, teavitades sellest kontrolltulega "FAASI VIGA".

Kuidas töötab KEMOT PROavr-30 pingestabilisaator?

KEMOT pingestabilisaatori ülesanne on hoida väljundpinge 230 V tasemel. Selle ülesanne on tõsta liiga madalat või alandada liiga kõrget sisendpinget nii, et väljundpinge jääks lubatud vahemikku ega sisaldaks ühendatud seadmetele ohtlikke energiakõikumisi. Stabilisaatori konstruktsioon põhineb toroidaalsel trafol, mis tagab seadme stabiilse töö.

Pingestabilisaator servomootoriga

KEMOT PROavr-30 pingestabilisaator hoiab pinget suure täpsusega, ulatudes kuni 3%-ni. Selline suur täpsus on saavutatud tänu servomehhanismil põhinevale tehnoloogiale.

Ümbersõidulüliti BYPASS

Seade on varustatud ka "bypass" funktsiooniga, mis võimaldab stabilisaatori töö möödaviimist, võimaldades koduvõrku probleemideta toita välisest allikast.

Viivituse funktsioon DELAY

Kui vajad pingestabilisaatorit seadmetele, millel on suur hetkeline käivitusvool, vali mudel, millel on viivituse funktsioon DELAY. KEMOT PROavr-30 on varustatud viivituse nupuga DELAY, mille vahemik on 6 kuni 180 sekundit, mis vähendab selle kahjustamise riski, kui ühendatud seadmetel on suur hetkeline käivitusvool. Lisaks on KEMOT PROavr-30 stabilisaatoril kaitse liiga kõrge ja madala pinge, ülekoormuse, ülekuumenemise ja lühise eest.

Lihtne transport

KEMOT stabilisaatori lihtsamaks liigutamiseks ja paigutamiseks on sellele paigaldatud neli tugevat ratast. Tänu neile saad seadet hõlpsasti erinevatesse kohtadesse transportida, mis teeb selle kasutamise ja hooldamise oluliselt lihtsamaks.

Kasutusvaldkonnad

KEMOT PROavr-30 sobib kasutamiseks nii kodustes kui ka kontoritingimustes. Ideaalne:

  • telerite ja koduelektroonika jaoks;
  • kõlarite, minimuusikakeskuste ja muude audio/video seadmete jaoks;
  • kodumasinatele nagu induktsioonpliidid, mikrolaineahjud, külmikud ja sügavkülmikud;
  • arvutite, monitoride, printerite ja kassaterminalide ning muude kontoriseadmete jaoks;
  • katelde ja keskkütte pumpade jaoks;
  • generaatorite jaoks.

Produktu kodi

EAN
5901890114264

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt