Card reader 3in1 AK-72 SAVIO

7,99 €

Pamatinformācija

Savio AK-72 SD-kaardilugeja on mitmekülgne seade. See võimaldab lihtsat juurdepääsu erinevat tüüpi mälukaartide andmetele USB-C, USB-A ja USB micro B ühenduste kaudu. USB 2.0 standardiga kooskõlas olles pakub see kuni 480 Mbps andmeedastuskiirust. Se

Savio AK-72 SD-kaardilugeja on mitmekülgne seade. See võimaldab lihtsat juurdepääsu erinevat tüüpi mälukaartide andmetele USB-C, USB-A ja USB micro B ühenduste kaudu. USB 2.0 standardiga kooskõlas olles pakub see kuni 480 Mbps andmeedastuskiirust. See tagab kiired ja mugavad failide ülekanded. Lisaks võimaldab see sujuvat ühilduvust erinevate seadmetega, alates kaasaegsetest sülearvutitest ja nutitelefonidest kuni traditsiooniliste arvutiteni. Samuti tagab see suure paindlikkuse ühendusmeetodi valikul.

Andmeedastuse kiirus

Kiirusega kuni 480 Mbps, mis on omane USB 2.0-le, pakub AK-72 kiiret andmeedastust. See võimaldab tõhusat fotode, videote ja muude failide ülekannet seadmete vahel, minimeerides ooteaega. See parandab oluliselt andmehaldust kontorikeskkondades, kus aeg on oluline, ja koduse kasutamise korral, tagades sujuva ja kiire varundamise fotodele või videotele.

Ühenduste mitmekülgsus

Savio 3-ühes lugejal on kolm tüüpi ühendust: USB-C, USB-A ja USB micro B. See võimaldab teil ühendada selle nii vanemate mudelite telefonide kui ka kaasaegsete nutitelefonidega andmevahetuseks. Seade võib samuti toimida universaalse mälupulga tüüpi mälupulgana. Lisaks võimaldab see ühendada selle erinevate seadmetega, nagu arvutid ja televiisorid.

Toetus mälukaartidele

3-ühes kaardilugeja on ühilduv SD (TF) kaartidega, võimaldades lihtsat ja kiiret juurdepääsu salvestatud andmetele. Olgu selleks siis mobiiltelefoni mälu laiendamine või fotode ülekandmine kaamerast, seade saab hõlpsasti hakkama erinevat tüüpi mälukaartidega.

Kasutusmugavus ja ühilduvus

Tänu Plug & Play funktsioonile on Savio SD-kaardilugeja lihtne kasutada. Selleks ei ole vaja installida täiendavaid draivereid ega tarkvara. Sellel on ka eelis ühilduvuse osas laia valiku operatsioonisüsteemidega, nagu Windows XP, Vista ja WIN 7/8/10/11, muutes Ak-72 peaaegu igasuguse kasutaja jaoks universaalseks lahenduseks.

Tehnilised andmed:
  • Liides: USB 2.0
  • Ühendused: USB-C, USB-A, USB micro B
  • Kaardi tugi: SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC, microSDXC
  • Andmeedastus kuni 480 Mbps
  • Mõõtmed: 75,8 x 21,5 x 10 mm
  • Kaal: 17 g
  • Värv: hall
  • Ühildub Windows XP, Vista, WIN 7/8/10/11, Linuxi ja MacOS-iga USB-liidesega
  • Ärge ühendage seadet kasutamise ajal lahti

Memory card microSD
Memory card SD
Memory card SD Express
Memory standard SD
Memory standard SDHC
Memory standard SDXC
Smart Card reader No
Interface USB 2.0
I/O connectors 1 x USB (Type C)
I/O connectors 1 x USB 2.0
I/O connectors 1 x micro USB (Type B)
Accessories included AK-72 Card reader 3in1 User manual
Color Gray
Dimensions 75.8 x 21.5 x 10 mm
Weight 17
Other features Data transfer up to 480 Mbps Card suport: SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC, microSDXC Compatible with Windows XP, Vista, WIN 7/8/10/11, Linux and MacOS with USB interface Do not disconnect the device while in use

Izmēri un svars

Bruto svars
0.02 kg
Iepakojuma platums
4.5 cm
Iepakojuma augstums
9.5 cm
Iepakojuma garums
1.5 cm

Produktu kodi

EAN
5901986048718
Ražotāja kods
AMSAOCUSAVIAK72

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt