Landing pad for drones PGYTECH 75cm (PGY-AC-308)

20,99 €

Pamatinformācija

PGYTECH drooni maandumismatt 75 cm (PGY-AC-308) PGYTECH-i eriline matt on mitmekülgne maandumisalus droonidele. Ilmastikukindel, kahevärviline ja vastupidav - see töötab igas olukorras. Kokkuvoldituna on see äärmiselt kompaktne - saate seda mugavalt
PGYTECH drooni maandumismatt 75 cm (PGY-AC-308)

PGYTECH-i eriline matt on mitmekülgne maandumisalus droonidele. Ilmastikukindel, kahevärviline ja vastupidav - see töötab igas olukorras. Kokkuvoldituna on see äärmiselt kompaktne - saate seda mugavalt kaasasolevas kotis transportida ja kasutada, kus iganes soovite.

Vali parim värv

Mõlemad mati pooled sobivad maandumiseks. Need on erinevates värvides - oranž ja sinine. See on äärmiselt praktiline lahendus, nii et saate toodet igal ajal pöörata, et selle värv paremini maapinnaga kontrastiks. Nii sujub drooni maandumine sujuvalt.

Veelgi mugavam transport

Komplektis on ka spetsiaalne transpordikott. See on vastupidav ja mugav kasutada. See on varustatud vastupidava nailonist käepidemega, mis teeb kandmise veelgi lihtsamaks. Selle praktilise kotiga muutub toote transportimine veelgi lihtsamaks.

Kohandatud teie droonile

Lahtivolditud mati läbimõõt on koguni 75 cm, mis teeb selle ideaalseks erinevat tüüpi droonidele. Pole tähtis, millist seadet te kasutate, PGYTECH-i matt täidab oma ülesannet suurepäraselt. Kokkuvolditud mati läbimõõt on vaid 29 cm. Seega võib toode muutuda äärmiselt kompaktseks. Selle kokkupanek on kiire ja lihtne. Pärast lendu saate selle hõlpsasti transportimiseks ette valmistada ja säästa ruumi oma pagasis.

Usaldusväärne igas olukorras

Matt on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ka karmides tingimustes. See on ka veekindel. Isegi päike ei kahjusta seda - täpselt tehtud trükk ei tuhmu liiga kiiresti. Te ei pea muretsema, et teie matt lakkab oma funktsiooni täitmast pärast vaid mõnda kasutuskorda - see teenib teid tõesti kaua.

Komplektis:
  • Kandekott x1
  • Maandumismatt x1
  • Herringbone x3
Tootja PGYTECH
Mudel PGY-AC-308
Materjal Kvaliteetne veekindel nailon
Kaal 535 g
Maandumismati läbimõõt / pakituna 75 cm / 29 cm

Izmēri un svars

Bruto svars
0.34 kg
Iepakojuma platums
27.5 cm
Iepakojuma augstums
3.5 cm
Iepakojuma garums
28.5 cm

Produktu kodi

EAN
6970801330795
Ražotāja kods
AC-308

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt