Landing gear Sunnylife for DJI Mavic 3 Pro - Gray (M3P-LG582-GY)

8,99 €

Pamatinformācija

Sunnylife maandumisvarustuse tõstuk DJI Mavic 3 Pro jaoks, hall (M3P-LG582-GY) Sunnylife maandumisvarustuse täiustus võimaldab suurendada DJI Mavic 3 Pro kõrgust muljetavaldavate 42 mm võrra, andes teie droonile mitte ainult atraktiivse välimuse, vai
Sunnylife maandumisvarustuse tõstuk DJI Mavic 3 Pro jaoks, hall (M3P-LG582-GY)

Sunnylife maandumisvarustuse täiustus võimaldab suurendada DJI Mavic 3 Pro kõrgust muljetavaldavate 42 mm võrra, andes teie droonile mitte ainult atraktiivse välimuse, vaid mis kõige tähtsam, suurema stabiilsuse maandumisel ja õhkutõusmisel. Huvitav lahendus on laiem ja perforatsiooniga alus ning väljapoole suunatud jalad, mis tagavad mitte ainult ohutud ja tasakaalustatud manöövrid, vaid kaitsevad ka seadet ja selle sensoreid mustuse eest.

Mõeldud lahendused

Kuni 42 mm kõrgus erinevus drooni ja maa vahel on märkimisväärne. Miks see erinevus eriti oluline on? See aitab kaitsta drooni ja sensoreid kahjustuste, tolmu ja mustuse eest maandumisel ja õhkutõusmisel. See suurendab mitte ainult teie Mavic 3 Pro eluiga, vaid mõjutab ka selle jõudluse säilimist igal lennul.

Muretu paigaldus

Täpselt Mavic 3 Pro jaoks kavandatud maandumisvarustuse täiustus on loodud paigaldamise kiireks ja lihtsaks muutmiseks. Lisaks ei pea te muretsema, et tarvik blokeerib drooni alumist nägemissüsteemi. Iga detaili tähelepanu tagab täieliku ühilduvuse ja katkematu juurdepääsu seadme põhikomponentidele.

Kaasaskantav ja kerge

Lai ja perforatsiooniga alus ning väljapoole suunatud jalgade struktuur tagavad mitte ainult ohutu ja stabiilse manööverdamise, vaid pakuvad ka innovaatilist kokkupandavat süsteemi. Lisaks kaalub toode vaid 49 g, seega ei ole see teie droonile koormaks.

Tootja Sunnylife
Mudel M3P-LG582-GY
Ühilduvus DJI Mavic 3 Pro
Materjal plastik
Kaal 49 g
Värv hall

Izmēri un svars

Bruto svars
0.08 kg
Iepakojuma platums
12.9 cm
Iepakojuma augstums
4.2 cm
Iepakojuma garums
13.6 cm

Produktu kodi

EAN
5905316147454
Ražotāja kods
M3P-LG582-GY

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt