Sunnylife Landing gear for DJI Mini 3 Pro (MM3-LG399)

10,99 €

Pamatinformācija

Sunnylife maandumisvarraste tõstja DJI Mini 3 jaoks (MM3-LG551) Maandumisvarraste tõstmine suurendab drooni stabiilsust ja ohutust õhkutõusmisel ja maandumisel. See tõstab drooni 28 mm võrra ning tänu kergele disainile ei mõjuta see DJI Mini 3 lendu.
Sunnylife maandumisvarraste tõstja DJI Mini 3 jaoks (MM3-LG551)

Maandumisvarraste tõstmine suurendab drooni stabiilsust ja ohutust õhkutõusmisel ja maandumisel. See tõstab drooni 28 mm võrra ning tänu kergele disainile ei mõjuta see DJI Mini 3 lendu. Seda ei ole vaja hoiustamiseks eemaldada ning silikoonpadjad pakuvad pehmendust ja lisavad seadmele ainulaadset stiili.

Probleemivaba kasutamine

Lisaseadmes kasutatud lahendused võimaldavad toodet probleemivabalt paigaldada ja eemaldada, ilma et peaks muretsema käte kahjustamise või kriimustamise pärast. Silikoonrihm on meie drooni jaoks täiesti ohutu ja vastupidav. See ei blokeeri nägemis- ja tuvastussüsteemi.

Suurenenud kõrgus

Kaugus maapinna ja drooni vahel suureneb 28 mm võrra, tagades drooni stabiilsuse ja ohutuse maandumisel. Jalad volditakse väljapoole, et tagada täielikult stabiilne ja takistusteta maandumine. Volditavad maandumisvarraste tõstjad võimaldavad samal ajal probleemivaba transporti.

Tootja Sunnylife
Mudel MM3-LG551
Materjal Plastik + silikoon
Kaal 22 g
Eesmärk DJI Mini 3

Izmēri un svars

Bruto svars
0.04 kg
Iepakojuma platums
3 cm
Iepakojuma augstums
10.9 cm
Iepakojuma garums
9.9 cm

Produktu kodi

EAN
5905316146716
Ražotāja kods
MM3-LG551

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt