Spider-like Landing Gear Sunnylife for DJI Mini 2 SE / Mini 2 (grey)

6,99 €

Pamatinformācija

Sunnylife maandumisvarustus tõstab DJI Mini 2 SE / Mini 2 (hall) kõrgemale.Sunnylife maandumisvarustus võimaldab tõsta drooni 32 mm võrra, suurendades kaugust selle ja maapinna vahel. See aitab paremini hoolitseda seadme ja selle anduri ohutuse eest
Sunnylife maandumisvarustus tõstab DJI Mini 2 SE / Mini 2 (hall) kõrgemale.

Sunnylife maandumisvarustus võimaldab tõsta drooni 32 mm võrra, suurendades kaugust selle ja maapinna vahel. See aitab paremini hoolitseda seadme ja selle anduri ohutuse eest ning hoida seda probleemideta puhtana. Eriti disainitud jalad tagavad vajaliku stabiilsuse õhkutõusul ja maandumisel ning kokkupandav disain teeb tarvikuga transportimise lihtsaks. Samal ajal on toode väga lihtne kokku panna, kuid samas tugev. See sobib ideaalselt DJI Mini 2 SE / Mini 2 / Mavic Mini droonidega - see ei varja kaamerat, nuppe ega muid olulisi elemente.

Kaitse igal etapil

Nüüd saate julgelt vallutada taevad, olles kindel, et teie droon on valmis tegutsema isegi rasketes tingimustes. 32 mm kauguse suurendamine drooni ja maapinna vahel on võti, et hoida nii seade kui ka selle andurid ideaalses seisukorras. Selle tulemusena on nii õhkutõusud kui ka maandumised erakordselt sujuvad ja probleemideta, ilma riskita kahjustuste tekkeks ebaühtlase pinna tõttu.

Lihtne paigaldus

Maandumisvarustuse täiendus on mõeldud paigaldamiseks ilma probleemideta ning see ei sega drooni nägemissüsteemi, andureid ega valgustust. Selle tulemusena jääb teie varustus täielikult funktsionaalseks ja saate nautida igat lendu rahus.

Mõeldud disain

Maandumisvarustuse kokkupandav disain täpse ratta mehhanismiga suurendab kasutamise mugavust. Kokkupanek ja lahtivoldimine toimub hetkega, ilma raskusteta, mis muudab drooni transportimise ja hoiustamise palju lihtsamaks.

Tootja Sunnylife
Nimi Sunnylife LG380 Spider maandumisvarustus
Mudel LG380
Värv Hall
Materjal Plastik
Kaal 14 g
Ühilduvus DJI Mini 2 SE / DJI Mini 2 / Mavic Mini

Izmēri un svars

Bruto svars
0.03 kg
Iepakojuma platums
9.7 cm
Iepakojuma augstums
2 cm
Iepakojuma garums
9.7 cm

Produktu kodi

EAN
5907489605519
Ražotāja kods
LG380

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt